DODIK I ŽELJKA PODRŽALI ZLOČINCA, KOLJAČA I OTMIČARA IZ VLASENICE: Mićo Kraljević obožavatelj RATKA MLADIĆA dobio milione maraka za…

U Vlasenici su danas Milorad Dodik i Željka Cvijanović ozvaničii početak izgradnje policijske stanice i studentsko-đačkog doma i dali podršku Miroslavu Mići Kraljeviću, koji se ponovo kandidovao za načelnika opštine.

 

Inače, prije petnaestak dana u Vlasenici je postavljen bilbord “Jurišnika”, na kojem se nalaze fotografije aktuelnog opštinskog načelnika Miće Kraljevića i osuđenog za ratne zločine, ratnog komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića.

 

Bilbord sa slikama Mladića i Kraljevića, člana Saveza nezavisnih sodijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika, postavljen pored kuća gdje su u ljeto 1992. ubijani bošnjački civili. Kraljeviću se inače pred Sudom BiH sudi za zločine nad Bošnjacima u ovoj opštini. Kraljević je poznat i po otmicama neistomišljenika.

 

Dodik i  Cvijanovićka u Vlasenici se rame uz rame sa Kraljevićem, najavili nova ulaganja, između ostalog i u sportsku dvoranu, kako bi mlade košarkašice, prvakinje Srpske imale još bolje uslove za napredovanje.

 

Djevojčice su trenirale u fiskulturnoj, a postižu izuzetne rezultate. Predsjednik Republike Srpske obećao je nagraditi njihov uspjeh, obezbjediće sredstva za sportsku dvoranu. Neprihvatljivo je i da policijska stanica bude smještena u objektu koji joj ne pripada, a vrijeme je i da se obezbjedi smještaj za vlaseničke đake i studente jer formiranjem šumarskog fakulteta mladost se vratila u ovu varoš.

 

 

“Bio je zastoj u opštini. Bili su neki ljudi koji o Vlasenici nisu vodili dovoljno računa. Izgradili smo vodovod, školu, centralnu ulicu, Dom zdravlja”, naveo je Dodik.

 

“Adekvatni uslovi za rad policije i još jedan primjer podrške Vlade Srbije. Sasvim drugačija i nova dimenzija”, rekla je predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović.

 

“Istorijski projekti pomažu da podignemo Vlasenicu. Da se vrati život i mladost u ovaj grad”, istakao je načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

 

Kraljević je  Miloradu Dodiku uručio najveće opštinsko priznanje Zlatni grb za posebne zasluge i doprinos opštem razvoju i prosperitetu Vlasenice.

 

(1074)

DODIK I ŽELJKA PODRŽALI ZLOČINCA, KOLJAČA I OTMIČARA IZ VLASENICE: Mićo Kraljević obožavatelj RATKA MLADIĆA dobio milione maraka za…

About The Author
-