CECA JE PRIJE UDAJE ŽIVJELA KAO PODSTANAR, NI KIRIJU NIJE PLAĆALA: Evo kako je tad izgledala, tek da čujete ko joj je svaku noć DOLAZIO ISPOD PROZORA

Komšije je i dalje pamte, a evo kako se tada ponašala. Nakon udaje život joj se promijenio iz korijena.

 

 

Željko Ražnatović Arkan i Ceca Ražnatović upoznali su se 1994. godine, a ona je prije udaje živjela na Banovom brdu.

 

 

Davne 1993. godine iza sebe je imala objavljenih pet albuma, a balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko mjeseci živjela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru. Kako su tada mediji pisali, stan koji je Ceca kupila u Beogradu prije svog punoljetstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živjela.

 

 

Davne 1990. godine sa prodatih 350.000 primjeraka albuma “Pustite me da ga vidim”, a godinu dana kasnije izlazi album “Babaroga” koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom. Tog momenta počela je da renovira stan i dok je to trajalo živjela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali ne kao podstanar već kao gost. Faktički to je bio prvi stan u kom je Ceca boravila, dok je već uveliko bila zvijezda na prostoru čitavog Balkana.

 

 

959679-ceca-raznatovic-ls

 

 

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom Brdu i tu je živela do udaje.

 

 

Upoznaje Željka Ražnatovića Arkana 1994.godine i započinju zajednički život u Diplomatskom naselju sve do 1997. godine dok kuća u ulici Ljutice Bogdana nije bila završena. Kada smo posetili stambenu zgradu u srcu Vračara, saznali smo da se komšije i dalje sećaju kada je, tada mlada, zvezda živela u ovoj višespratnici.

 

 

 

 

“Jao dobro ste me podsetili. Uvijek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo”, kaže jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica.

 

 

Mlađe generacije, koje žive u ovoj zgradi, ne sjećaju se perioda kada se u nju doselila Ceca, ali su od starosjedilaca čuli za tu priču. Mnogi su čak mislili da je to samo mit.

 

 

“Kada je snimila “Kukavica” i “Šta je to u tvojim venama” ljudi su se ispod prozora skupljali i pjevali njenu pjesmu. To je bilo da ne povjerujete, cijelom ulicom je odjekivala ta pjesma, cvijeće je svakim danom stizalo ovde u Kalenićevoj. Koliko je to bilo cvijeća, mislim da je mogla da otvori najveću cvjećaru u Beogradu”, priča gospođa koja je Ceci bila komšinica.

 

 

36113568-423260138188444-3702979725820428288-n-1024x1024

(43)

CECA JE PRIJE UDAJE ŽIVJELA KAO PODSTANAR, NI KIRIJU NIJE PLAĆALA: Evo kako je tad izgledala, tek da čujete ko joj je svaku noć DOLAZIO ISPOD PROZORA

About The Author
-