BAVILA SE MAGIJOM: Samo dan nakon što je sahranjena zatekli grob u kojem…

Grob sahranjene Stojanke Veličković (90) iz Todorovca kod Leskovca u toku noći je raskopan i oskrnavljen, a iz kovčega je nestalo 800 dinara koje je pored pokojnice ostavila porodica. Užasnu sliku zatekli su sin i unuka pokojnice na prvom jutrenju..

 

 

– Odmah smo vidjeli da je grob raskopan, kovčeg polomljen, ćebe kojim smo je pokrili rascijepano na pola… Kada sam pogledao mjesto gde smo ostavili novac, njega nije bilo – rekao je tada Slobodan Veličković, sin pokojne Stojanke.

 

Prema njegovim riječima, pred sahranu, u kovčeg je Stojanki ostavljena po jedna novčanica od 500, 200 i 100 dinara.

 

Na licu mjesta uviđaj je izvršila kriminalistička policija iz Leskovca, a na groblju  su počeli da se skupljaju i mještani ovog sela. Svi su u čudu i kažu da se nikada nešto slično nije desilo u njihovom kraju.

 

– Ovo je grehota! Svima je činila dobro, pomagala djeci u selu i ovako neko da joj vrati. Nije se pošteno ni ohladila, a nisu je pustili da počiva u miru – kaže Stojankina unuka Slađana Trajković. Porodica sumnja da je do skrnavljenja groba došlo i zbog osvete. Pokojna starica se bavila bijelom magijom i bajala je djeci protiv uroka u selu.

 

 

 

 

(Kurir)

(829)

BAVILA SE MAGIJOM: Samo dan nakon što je sahranjena zatekli grob u kojem…

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-