Živimo u vrijeme virtualnog kamenovanja… Ženu ste razapeli zbog nečega čemu svakodnevno svjedočimo od muškaraca!

Nećete vi ništa naučiti iz ovoga i ubrzo ćete zaboraviti i nju, kao što ste zaboravili momka iz Laktaša i naći ćete novu žrtvu za liječenje svog nezadovoljstva – prokomentirala je Ivana Marić

 

 

Nakon što je žena koja je nedavno snimljena kako vrši nuždu na javnom mjestu u Banjaluci, ispred narodnog pozorišta, izvršila samoubistvo, uslijedile su reakcije na društvenim mrežama.

 

 

U većini tih reakcija osuđuje se verbalni linč na mreži X kojem je nesretna žena bila izložena, a koji nije izdržala… Među onima koji su se javno oglasili je i bh. analitičarka Ivana Marić.

 

 

Ona je tim povodom na Facebooku ostavila kratak komentar u kome navodi:

 

 

– Prije par dana na Facebooku mi je neko, koga ne poznajem, poslao snimak žene koja urinira na javnom mjestu, uz neku zločestu opasku. Samo sam odignorisala tu poruku i taj snimak.

 

 

Kamo sreće da su i drugi isto uradili jer da jesu, ta žena bi bila živa i ne bismo njenoj porodici morali objašnjavati da se ubila jer živimo u vrijeme virtualnog kamenovanja.

 

 

Da ne spominjem da ste jednu ženu razapeli i stavili na stub srama zbog nečega čemu svakodnevno svjedočimo od muškaraca. Baš jučer sam tome svjedočila, pored puta.

 

 

Nećete vi ništa naučiti iz ovoga i ubrzo ćete zaboraviti i nju, kao što ste zaboravili momka iz Laktaša i naći ćete novu žrtvu za liječenje svog nezadovoljstva – prokomentirala je Ivana Marić.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

(190)

Živimo u vrijeme virtualnog kamenovanja… Ženu ste razapeli zbog nečega čemu svakodnevno svjedočimo od muškaraca!

About The Author
-