OVO JE MONSTRUM KOJI JE OTEO 6-GODIŠNJEG DJEČAKA NA ULICI, PA GA S**OVAO: Jezivi detalji stravičnog slučaja u Sarajevu!

Stravičan slučaj s*ksualnog zlostavljanja djeteta u sarajevskom naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva zgrozio je bh. javnost.

 

 

Elnes Hujić (19) preksinoć je u 20.30 sati na ulici zgrabio šestogodišnjeg dječaka koji živi u komšiluku, te ge je odnio u svoju kuću, gdje ga je brutalno s**ovao!

 

 

Kako nam je otkrio dječakov daidža, dijete se vraćalo kući od nane, kod koje je bilo i igralo se. U tom momentu je naišao Hujić te ga je oteo. Pedofil je utrčao u jednu od prostorija svoje kuće te je skinuo dječaka, koji je vrištao. Prema riječima daidže nesretnog dječaka, dijete je vrištalo u očaju. Pedofil ga je ljubio, strgnuo mu odjeću te ga s**ovao.

 

 

Dječak je potom otišao kući istraumiran te je ispričao majci šta mu se dogodilo. Članovi porodice pozvali su policiju, a dječaka su roditelji odmah odvezli u Pedijatrijsku kliniku, gdje su ga ljekari pregledali te potvrdili da je nad njim izvršeno s**sualno nasilje.

 

Izuzeti su brisevi, a na dječakovoj odjeći pronađene su stidne dlake, za koje istražitelji vjeruju da pripadaju Hujiću. On je 24 sata zadržan u policijskim prostorijama, gdje je saslušan. Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, osumnjičeni Hujić isprva je negirao zločin da bi se u jednom momentu pravdao da je bio pijan.

 

Ovaj mučni slučaj preuzeo je sudija za maloljetnike, koji je naredio pokretanje istrage, vještačenje tragova, a predložio je da se Hujiću odredi jednomjesečni pritvor.

 

(Avaz)

(2520)

OVO JE MONSTRUM KOJI JE OTEO 6-GODIŠNJEG DJEČAKA NA ULICI, PA GA S**OVAO: Jezivi detalji stravičnog slučaja u Sarajevu!

About The Author
-