VELIKO PRIZNANJE SINANA SAKIĆA: Šmrkao sam kokain, ali…

Sinan Sakić priznaje da je šmrkao kokain iz čiste radoznalosti, ali da nikada nije redovno konzumirao tu drogu kao što se šuškalo. Popularni pjevač kaže da “bijelo“ koje je pronađeno kod njega 17. juna prošle godine na graničnom prelazu Trbušnica nije bilo njegovo, već njegovog druga. Sinan je objasnio ovu aferu.

Jedina i prava istina je da sam prošle godine uhapšen jer sam htio da zaštitim druga. Nisam znao šta da radim u toj situaciji i rekao sam: “Daj meni taj kokain“. Mogao sam da bacim, ali nisam to učinio. Kada su me pretresali sam sam policiji rekao: “Evo, imam i ovo“, i dao im drogu – tvrdi Sinan.

On dodaje da nije istina da je pokušao da prikrije sina, kao i da je to glupost.

Polomio bih sina kada bih ga vidio da se drogira. Ma, ubio bih ga na licu mjesta! – kaže pjevač.

Sinan priznaje da je ipak probao ovu drogu.

Probao sam jednom, iz čiste radoznalosti. Ima zavisnika koji uzimaju velike količine kokaina dnevno. Ja sam ih pitao samo jednu stvar: “A šta je ovdje dobro?“ Da uzimam bilo koju drogu, rekao bih svima, ne bih bježao od toga. To sam ja! Da sam na kokainu, rekao bih: “Da, tako je, je l` imaš nešto protiv?“ Moj život, moja stvar. Pa, predsjednici država uzimaju kokain, advokati… Ma svi – zaključuje Sinan.

(264)

VELIKO PRIZNANJE SINANA SAKIĆA: Šmrkao sam kokain, ali…

| Foto/Video, Skandal, Slider |
About The Author
-