Sve veći broj poznatih ličnosti se uključuje u Memim projekat: Naredno druženje je u Domu Bjelave!

Nakon radionice u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću na kojoj su djeca crtala, pjevala te aktivno učestvovala u radionici, Memo nastavlja sa istim aktivnostima u Domu Bjelave već u subotu (20.2.2016.), nakon čega 14.maja slijedi izložba njihovih radova.

U subotu, od 12 h će dvadeset javnih ličnosti družiti se sa djecom Doma Bjelave, uljepšati im taj dan i vratiti im osmijeh na lice.

Međutim, tu nije kraj… U utorak (23.1.2916.), od 11 h djeca iz Doma Pazarić će imati priliku da upoznaju i druže se sa Eminom Tufo i Kemalom Hasićem. Sigurni smo da će ih oni svojom pjesmom razveseliti i učiniti da barem na trenutak zaborave na svakodnevnicu. Pokloni iznenađenja su također tu, tako da njihovoj sreći neće biti kraja…

Kako ekipa našeg portala saznaje, Enes Begović će u maju da posjeti Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću. Sa zadovoljstvom je prihvatio da bude  i on dio ove beskrajno lijepe priče!

8 mart se bliži, a Gori bend na čelu sa Enesom Terzom i Danijelom Dadom će se pobrinuti da dame iz ovog doma taj dan budu ispunjene i sretne kako i dolikuje!

Sulejman Haljevac Memo iz svega priloženog se vodi sloganom „Imaš onoliko koliko daš“, a on očigledno ima mnogo ljubavi, pa je nesebično dijeli i daje svaki atom svoga srca!

(17)

Sve veći broj poznatih ličnosti se uključuje u Memim projekat: Naredno druženje je u Domu Bjelave!

| Nekategorisano |
About The Author
-