Poslušajte pjesmu koja će predstaviti BiH na Eurosongu

Pjesma s kojom će Bosna i Hercegovina nastupiti na Eurosongu u Štokholmu u maju ove godine nosi naziv “Ljubav je”, a izvest će je Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović Deen, Ana Rucner i Jasmin Fazlić Jala.

Autor i producent pjesme je Almir Ajanović. Pjesma je snimljena na više jezika, a mastering je urađen u Švedskoj. Pjesmu će naši predstavnici na Eurosongu izvesti na jeziku naroda BiH..

“Tokom procesa snimanja albuma, producent mi je ponudio pjesmu koja je zazvučala kao duetska, a s obzirom na to da Deen i ja nikada nismo snimili ništa zajedno, odlučili smo da ta pjesma bude naša prva oficijelna saradnja. Sasvim slučajno, u toku rada na aranžmanu, svima je zazvučala evrovizijski”, kazala je Dalal u nedavnom intervjuu

Fuad Backović Deen je ranije obećao kako da će BiH imati sjajnu pjesmu, svjetski nastup, te da će naši predstavnici izgledati fenomenalno.

Dodao je kako žele dostojanstveno i grandiozno predstaviti BiH jer smatra da je to naša domovina zaslužuje nakon tri godine pauze i neučešća na Eurosongu.

 

(93)

Poslušajte pjesmu koja će predstaviti BiH na Eurosongu

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Magazin, Slider |
About The Author
-