Ovo je mladoženja iz Novog Pazara koji je sebi o*uzeo život na medenom mjesecu: Skočio sa 6. sprata hotela, grad tuguje!

Novopazarac Samir Tuzinac (35), zvani Bato, poginuo je jučer u Turskoj kada je skočio sa 6. sprata hotela u kojem je bio na medenom mjesecu. Vijest o njegovoj smrti objavio je ”Glas Pazara”.

 

 

Kako saznaje Telegraf, on se oženio prije samo nekoliko dana i u Novom Pazaru je organizirana svadba. Nakon toga je otišao na medeni mjesec u Tursku i samoubistvo je izvršio jučer prije podne.

 

Neutješna porodica odmah se uputila put Turske. Njegova majka je ugledna nastavnica u jednoj novopazarskoj osnovnoj školi, a oca nije imao.

 

Bio je dobar momak, poznat u gradu kao veliki vjernik i pošten čovjek.

 

– Novi Pazar i Sandžak danas su ostali bez još jednog dobrog mladog insana koji je volio svoj narod, grad i sve čime se svi ponosimo… – objavio je portal Glas Pazara.

 

Ova vijest pogodila je mnoge Pazarce.

 

– Noćas je naša ulica tiha. Nema smijeha ni žagora. Ni dječiji glas se ne čuje. Svi smo tužni i neutješni. Samko, ljepoto. Dobroto. Prošle sedmice smo ti svatove kitili, a noćas svi tugujemo – napisala je jedna od njegovih poznanica na Facebooku.

 

 

Od njega su se oprostili i navijači.

 

– Samir Tuzinac 🙁 Vole te braća tvoja – objavila je “Torcida Sandžak” na Facebooku.

 

(Telegraf.rs)

(1166)

Ovo je mladoženja iz Novog Pazara koji je sebi o*uzeo život na medenom mjesecu: Skočio sa 6. sprata hotela, grad tuguje!

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-