DRAMATIČNO U DODIKOVIM REDOVIMA: Višković najavio zahtjev za smjenu Nešića; Selak obilazi zatvore po Danskoj kako bi pripremio ćeliju za?!

Politička Mrcina je kupila mnoge iz vlasti, posebno dijela vrha MUP-a RS, što mu nije bilo teško budući da je opljačkao desetine miliona KM

 

 

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

 

Radovan Nejaki Višković najavio je da će zahtijevati da se smijeni Nenad Nešić sa pozicije v.d. direktora JP “Putevi RS”.

 

Nakon teškog skandala i objave video klipova na kojima se Nešić, Politička Mrcina, iživljava – od valjanja po podu do šutiranja novca, čak se i Nejaki Radovan, kako se tvrdi, zgrozio i najavio zahtjev za njegovom smjenom.

 

Politička Mrcina, hohštapler i kriminalac Nešić saznao je za Viškovićevu najavu i brže-bolje izdao sramno saopštenje, dostojno njegove preniskosti, u kojem “demantuje” šutiranje novca i najavljuje tužbe.

 

 

Kakva drskost; Nešić, koji je sa Braćom Bing, Aleksandrom Glavašem i Mladenom Lučićem, opljačkao na najprimitivniji mogući način, golim okom vidljiv, JP “Putevi RS” najavljuje tužbe, umjesto da je već smijenjen i smješten u zatvorskim prostorijama.

 

 

Da li će Višković smijeniti Nešića? Vrlo teško je povjerovati u to, jer Politička Mrcina je kupila mnoge iz vlasti, posebno dijela vrha MUP-a RS, što mu nije bilo teško budući da je opljačkao desetine miliona KM.

 

 

Višković bi trebalo da smijeni i Gorana “Osnovca” Selaka, ako ima i mrvu digniteta, jer “Osnovac” je kopija Nešića (može i obrnuto) – neobrazovan, nepismen, sa sumnjivim diplomama, posebno četvrtog razreda srednje škole (Legenda kaže da je “Osnovac” istovremeno završio četvrit srednje i dvije tri godine fakulteta), koji je “pobjegao” iz BiH dok ne prođe bura oko njegovih silnih naštancanih diploma i poslova nabavki za KPZ Tunjice, sumnjivih vikenda i drugih pogodnosti za “štićenike”, veoma sumnjivih poslova sa kladionicama…

 

 

Selak po Danskoj obilazi zatvore: Pitanje je da li gleda kako bi za sebe, a trebalo bi i za Nešića, pripremio neku od ćelijau Tunjicama.

 

Njih dvojica ćeliju ne mogu izbjeći!

(567)

DRAMATIČNO U DODIKOVIM REDOVIMA: Višković najavio zahtjev za smjenu Nešića; Selak obilazi zatvore po Danskoj kako bi pripremio ćeliju za?!

About The Author
-