OVAKO JE MRKA PRIČAO O ANI BEKUTI: Njihova ljubav je počela na Dan zaljubljenih, a za nju je imao samo ove riječi

Ana Bekuta izgubila je svog partnera Milutina Mrkonjića, koji je preminuo u Institutu za kardiovaskularne bolesti.

 

 

Pjevačica je jednom prilikom istakla da joj su joj u njihovom odnosu tri stvari najbitnije, ali i u svakom ljubavnom odnosu dvoje zrelih ljudi.

 

 

– Najbitnije su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine – rekla je Bekuta svojevremeno.

 

 

Legenda folk muzike o svom izabraniku je uvek pričala u superlativu, a jednom prilikom je izjavila da joj je pored sina i unučića, Milutin najveća životna podrška i glas razuma.

 

 

– Mrka je moj vjerni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvijek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu – izjavila je pjevačica nedavno.

 

 

I Milutin je uvijek govorio sve najljepše o svojoj izabranici.

 

 

– Ana je prelijepa žena, sjajan čovjek, pametno i saosjećajno biće, razumijemo se bez mnogo riječi. Savršena je domaćica, kuva ko niko, umije da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je – zvijezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi – rekao je on jednom prilikom, pa se i našalio na Bekutin račun:

 

 

– Problem je što Ana neće da vodi ljubav često (smijeh), neće da pjeva ni po kući, ni u kupatilu, u kolima neće da pušta njene kasete, ma nigdje! Onda ja slušam mog miljenika Džeja, Mišu Kovača, Brenu…

 

 

E zato idem na njene nastupe, da je čujem kako pjeva! Šta je problem? Ne jurim ni druge žene. Ana je tu u pravu: još nisam u dovoljno dobroj formi da bih mogao da ih jurim. Nadam se da ću biti još ljepši ako skinem još deset kilograma, pa mogu da probam…

 

 

Prije godinu dana, 2020. godine, Ana je za medije otkrila da su se ljubavnu priču započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine.

 

 

– Milutin i ja smo se 14. februara prvi put poljubili na jednom koncertu – otkrila je tada Ana.

 

(Kurir.rs)

(28)

OVAKO JE MRKA PRIČAO O ANI BEKUTI: Njihova ljubav je počela na Dan zaljubljenih, a za nju je imao samo ove riječi

| Crna hronika, Da se ne zaboravi, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-