HOROR U SRBIJI: Zelenaši s******i mladića zbog duga od 200 EURA!

Strašno… B. S., I. I. i M. V. određen je pritvor zbog sumnje da su seksualno zlostavljali N. P. i da su pokušali da od njega iznude novac.

 

 

B. S. (25), I. I. (32) i M. V. (36), sva trojica iz Šapca, uhapšeni su zbog sumnje da su najprije mučili i tukli sugrađanina i poznanika N. P. (20), nakon čega su ga, navodno, i s******i, a sve zbog duga od 200 eura!

 

 

Jezivo seksualno zlostavljanje dogodilo se pošto je žrtva prije godinu dana pozajmila novac od maloljetnika (16), protiv koga je takođe pokrenuta istraga.

 

 

Angažovao nasilnike

 

– N. P. je tokom prošle godine pozajmio 200 eura od 16-godišnjaka. Međutim, nije mu vraćao dug. Maloljetnik, za koga se priča da se bavi zelenašenjem, navodno je više puta pritiskao N. P. da mu vrati pare, a kako se to nije dogodilo ni poslije godinu dana, preduzeo je drastičniju mjeru – kaže  izvor iz istrage i dodaje:

 

 

– Sumnja se da je maloljetnik rekao jednom od uhapšenih da „pritisne“ N. P., odnosno da utjera dug. On je pozvao drugu dvojicu. Prije nekoliko dana su žrtvu oteli, a potom ga neko vrijeme držali zatočenog. Sve vrijeme su ga vrijeđali i tukli, tražeći da im preda novac koji duguje maloletniku – navodi izvor.

 

 

Kako dodaje, oni se nisu na tome zaustavili, pa su mladića navodno natjerali da oralno zadovolji jednog od njih.

 

 

Ilustracija
ILUSTRACIJAFOTO: SHUTTERSTOCK

 

 

– Kad su vidjeli da im iznuđivanje novca ne polazi za rukom, otišli su korak dalje. Nastavili su da ga nazivaju pogrdnim imenima i da mu prijete, a potom su ga naterali da ih oralno zadovoljava – dodaje naš sagovornik.

 

 

On navodi da je iznuda ipak bila neuspješna i da su osumnjičeni na kraju pustili žrtvu.

 

 

– Iako su primenili užasne metode ubjeđivanja, na kraju nisu ispunili zadatak. Mladić im nije dao novac koji su tražili, pa su ga ostavili i pobjegli – objašnjava izvor Kurira.

 

 

Poslije napada N. P. je otišao u policiju i prijavio slučaj, a Šapčani su ubrzo uhapšeni.

 

 

Navijači

 

– Nakon saslušanja kod tužioca svoj trojici je određen pritvor, a istraga je u toku. Žrtva nije zadržana u bolnici i nema povrede opasne po život – kaže sagovornik i dodaje da sva trojica uhapšenih važe za lokalne đilkoše.

 

 

– Oni su, kao, neki navijači. Bahato se ponašaju. Navodno su ušli i u neku zelenašku priču, pozajmljuju pare na kamatu. Koliko je to tačno, utvrdiće istraga – kaže izvor.

 

(Kurir.rs/SB)

(304)

HOROR U SRBIJI: Zelenaši s******i mladića zbog duga od 200 EURA!

| Crna hronika, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-