NEVJEROVATAN PREOKRET: Nestanak Donalda Trumpa

Zadnjih nekoliko sedmica popularnost američkog republikanskog kandidata Donalda Trumpa poprilično je opala.

 

To Trump može zahvaliti samom sebi, odnosno brojnim gafovima koje pravovremeno i bez iznimke eksploatira kampanja njegove rivalke Hillary Clinton, ali i brojni američki vodeći mediji koji mu nisu naklonjeni, piše Advance.hr.

Ali, zbog niza gafova koji mu štete neki se pitaju da li Trump uopšte želi pobijediti Hillary Clinton i postati predsjednikom SAD-a?

I dok se u određenim krugovima vodi ta debata, situaciju je komentirao poznati američki dokumentarist Michael Moore ističući kako on “pouzdano zna” da Donald Trump zapravo ne želi biti predsjednik te kako upravo sada sabotira vlastitu kampanju.

Tvrdi kako se Trump inicijalno kandidirao samo zato kako bi svojom ekspozicijom povećao iznos koji mu NBC televizija plaća za njegov reality show “The Apprentice”.

“I onda se nešto desilo”, piše Moore u članku za list The Huffington Post – “I iskreno, da se to desilo vama, vi bi možda isto tako reagirali. Naime, Trump, na vlastito iznenađenje, zapalio je zemlju, naročito one ljude koji su sasvim nešto drugo od milijardera kao što je on. Trump se ponovno zaljubio u samoga sebe i uskoro je zaboravio na misiju kako ojačati svoj TV show. Uskoro više nije bio kralj sklapanja poslovnih dogovora – bio je kralj svijeta!”, navodi Moore.

Moore nadalje tvrdi kako mu je pouzdani izvor, kojeg ne želi imenovati, rekao da je i sam Trump ostao iznenađen vlastitom popularnošću i jednostavno je krenuo dalje. “No, raspad kojeg gledamo zadnja tri tjedna možda nije slučajnost”, ističe Moore nakon navođenja niza Trumpovih gafova. “Možda je sve to dio njegove nove strategije kako izaći iz svega ovoga u čemu nikad nije ni mislio biti do kraja”, navodi.

Moore smatra kako će se Trump radije predati nego izgubiti u izbornoj noći. “Vjerujte mi, ja sam ga upoznao. Proveo sam popodne s njim. On bi radije da mu i Clintonovi i Obame dođu na iduće vjenčanje nego da mu na čelu piše ‘gubitnik’ nakon što se zadnji glasovi zbroje te noći”, navodi Michael Moore u svom tekstu.

(9)

NEVJEROVATAN PREOKRET: Nestanak Donalda Trumpa

| Slider, Vijesti |
About The Author
-