ZDRAVKO ČOLIĆ: Volio bih da su kćerkama obraz i poštovanje bitniji od bogatstva

Pjevač Zdravko Čolić, pored karijere na koju je izuzetno ponosan i koju je gradio bez ikakvih skandala, izuzetno je ponosan na ono što mu je najbitnije, a to je porodica.

 

 

Lijepo je da čovjek u kasnijem dobu dobije djecu. To je sada Božija stvar. To je više kako čovjek živi svoj život i kako se nešto desi.

 

 

Ponosan sam na svoju malu porodicu, šmizle, dvije djevojčice, sada već djevojke.

 

 

Žena se brine više. Kada bi bilo do mene, sve bih dopustio. Ona mene kritikuje, ali to je tako. Sa druge strane, ne mogu biti previše strog, to je nekako teško, u momentima mogu malo da se uozbiljim. Uglavnom popustljiv sam – rekao je.

 

 

Ćerke Zdravka Čolića zablistale na crvenom tepihu

Ćerke Zdravka Čolića zablistale na crvenom tepihu

 

 

Dodao je i da ograničenja uvijek moraju da postoje, ali da mu se ne sviđaju vrijednosti koje se njeguju u modernom društvu.

 

 

Mi imamo jedno poštovanje, koje se gubi u današnjem savremenom društvu, tehnologija koja uzima maha, teško je kontrolisati.

 

 

Ono što sam ponio od kuće, je poštovanje, čast i obraz i volio bih da i one to isto smatraju i najvažnije je da nije sve u parama i bogatstvu, ali da postoji valjanost i da je neko vrijedan, to je najbitnije da imaju u životu – iskren je pjevač.

 

 

 

(Press)

(69)

ZDRAVKO ČOLIĆ: Volio bih da su kćerkama obraz i poštovanje bitniji od bogatstva

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-