SRĐAN ĐOKOVIĆ S MEGAFONOM U RUCI: “Nole je srce Srbije, a taj premijer Scott Morrison, skotina…!”

U Srbiji su ljudi izašli na ulice zbog situacije s prvim teniserom svijeta Novakom Đokovićem. Australija mu je odbila dati vizu nakon što su ga prethodno čitavih devet sati držali na aerodromu..

 

 

Za to je vrijeme Đoković bio izoliran u posebnoj sobi, čuvala je ga je policija, a tek je u zoru po lokalnome vremenu dobio zabranu ulaska u zemlju.

 

 

Za to vrijeme je njegov se otac Srđan Đoković megafonom obratio okupljenim ljudima, bilo ih je nekoliko stotina, ispred beogradske Skupštine:

 

 

“Svi smo uz njega, Balkan, Daleki i Bliski istok, naše majke Srbija i Rusija, Kina, Indija, čitava Afrika…

 

 

Svi smo uz našeg Noleta i svakog dana će nas biti sve više. Ne osjećamo hladnoću već samo pripadnost srpskom, slobodarskom narodu.

 

 

Novak je naše proviđenje, pokazuje da ništa nije nemoguće kada se stvarno želi. Ljudi, Novak je Srbin, iz Srbije. Odavde, iz Beograda. A taj premijer Australije Scott Morrison, skotina jedna… Hvala vam svima što ste došli”, na što je okupljena masa razgaljeno skandirala:

 

 

“Novak, Novak, Novak” i “Ne damo Novaka, ne damo Novaka!”

 

 

“Srbi, i svi ostali slobodarski narodi na svijetu, kucnuo je čas da prestanemo biti ugnjetavani. Mi smo dio slobodarskog svijeta, nas je preko sedam milijardi i ne možemo biti zatočenici ovih…

 

 

Samo ime govori o tom njihovom premijeru Scottu Morrisonu.

 

 

Nismo mi ovdje da blatimo bilo koga, već da damo podršku našem Noletu. On je srce Srbije, naš ponos i dika.

 

 

Žele ga baciti na koljena, e ne može! Nisu bacili ni Srbiju nikada, mada mi nismo nikada otimali ili napadali, već se samo branili. Tako se i Novak danas brani, braćo i sestre.

 

 

Ponosni Novak, naša duša, srce i krv. Ovo je samo početak agonije. Oni ga žele držati ne u pritvoru, nego u zatvoru do ponedjeljka!

 

 

Zamislite da do ponedjeljka drže najboljeg sportaša svijeta u zatvoru…”, poručio je Srđan Đoković.

 

(SB)

 

(1)

SRĐAN ĐOKOVIĆ S MEGAFONOM U RUCI: “Nole je srce Srbije, a taj premijer Scott Morrison, skotina…!”

| Foto/Video, Skandal, Slider, Sport, Vijesti |
About The Author
-