PUTINOV PROPAGANDISTA PRIJETI: “Stvorit ćemo veliki ruski dom, proširiti se i na Balkan”

Zapravo se radi o pobjedi Rusije. Nema izolacije za nas, pogotovo sada kada nam se pridružila Kina.

 

 

Pridružili su nam se i Indija, jugoistočna Azija, Afrika i Latinska Amerika. Nema izolacije jer smo pobjednici u ovoj masovnoj specijalnoj operaciji – dodao je.

 

 

Na ruskoj državnoj televiziji se raspravljalo u planiranoj ruskoj strategiji tokom sljedećih desetljeća.

 

 

Njihovi stručnjaci su, uz izjave da ukrajinski jezik ne postoji, naveli predviđanje da će Rusija pripojiti susjedne zemlje u “jedan veliki ruski dom”, s eventualnim širenjem na Balkan i Poljsku.

 

 

Sada s jedne strane mnogi imaju razloga za očajavanje, ali ako pogledate stvari iz druge perspektive, Rusija se pobjednički bori protiv više od milijardu Zapadnjaka. Tokom cijele ove godine Zapad nije uspio savladati Rusiju. Svaki prosječan Rus će se složiti sa mnom – imamo toplu vodu, hranu, poslove, gradski prijevoz funkcionira. Naša ekonomija se rekonstruira – rekao je filolog Nikolaj Vavilov u emisiji na kanalu Rusija 1.

 

 

Zapravo se radi o pobjedi Rusije. Nema izolacije za nas, pogotovo sada kada nam se pridružila Kina. Pridružili su nam se i Indija, jugoistočna Azija, Afrika i Latinska Amerika. Nema izolacije jer smo pobjednici u ovoj masovnoj specijalnoj operaciji – dodao je.

 

 

Ja sam filolog. Ukrajinski je dijalekt ruskog jezika. Ukrajinski jezik ne postoji. Postoji samo ukrajinski dijalekt. Za proučavanje ovog dijalekta su vam potrebne dvije sedmice. Uglavnom, zašto nas se Zapad toliko boji? Neprijatelj je pred Moskvom. I ako Zapad ništa ne može učiniti, za 10, 15 ili 20 godina ćemo povratiti svu teritoriju – kazao je Vavilov.

 

 

Pripojit ćemo sve te nacije koje tvrde da su nezavisne u jedan veliki ruski dom. Šta to znači? U Evropi s 500 miliona stanovnika postojat će kolektiv od 200 miliona ljudi koji govore ruski i koji može smireno položiti pravo na Balkan, Poljsku i tako dalje – izjavio je ruski filolog.

 

 

– Ima 80 miliona Nijemaca, uključujući Pakistance, Turke i Arape. Ima 60 miliona Engleza, također uključujući Pakistance i druge. U istočnoj Evropi će se pojaviti vodeća nacija. Zapad neće moći ništa učiniti – dodao je.

 

 

Za 10 do 15 godina će se pojaviti ogromna zajednica. Što to znači? To znači da ćemo sa sebe zbaciti 20 ili 30 godina staro odijelo, iznošeno odijelo globalizma. Trebamo ga zamijeniti za novu ideologiju, novi svjetonazor, nove društvene i političke strukture – zaključio je Vavilov.

 

 

 

(Index)

(282)

PUTINOV PROPAGANDISTA PRIJETI: “Stvorit ćemo veliki ruski dom, proširiti se i na Balkan”

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-