Ovo je znak da se bliži kraj rata! Rusi se valjaju od smijeha zbog šokantnih događaja u Ukrajini! Situacija u državnom vrhu šokirala je cijeli svijet!

Zapadna financijska pomoć u Ukrajini se masovno krade zbog spoznaje da će zemlja izgubiti u sukobu s Rusijom, piše kolumnistica Monica Showalter u članku za American Thinker.

 

Tužno je što dužnosnici koji kradu taj novac moraju shvatiti da je vojna akcija izgubljena i da Ukrajina na kraju neće pobijediti.

 

 

Vojska je uništena, a Ukrajinci žarko žele emigrirati u Europsku uniju. Jer dužnosnici kradu sve jer se klade da će Rusija pobijediti, a novac drže na mjestima poput Cipra, Monaka i Švicarske – kaže novinar.

 

 

Istaknula je da ukrajinski političari pokušavaju što brže napuniti svoje džepove novcem od zapadne financijske pomoći, dok za to još ima vremena, kako bi kasnije bilo lako pobjeći iz same zemlje.

 

 

Rusi moraju biti nasmijani dok nastavljaju napredovati, stabilno se krećući prema pobjedi u sukobu – zaključio je Showalter.

 

 

List Time je 30. listopada, citirajući savjetnike Volodimira Zelenskog, napisao da u Ukrajini dužnosnici “kradu kao da sutra ne postoji”

 

 

Prethodno je ruski predsjednik Vladimir Putin više puta ukazivao na katastrofalnu razinu korupcije u Kijevu.

 

 

 

 

Prema njegovim riječima, to je nagrizalo ukrajinsku državnost, zbog čega su radikali iskoristili opravdano nezadovoljstvo naroda, organizirali prosvjede i uz podršku Zapada doveli Majdan do državnog udara 2014. godine.

 

(Informer)

(238)

Ovo je znak da se bliži kraj rata! Rusi se valjaju od smijeha zbog šokantnih događaja u Ukrajini! Situacija u državnom vrhu šokirala je cijeli svijet!

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-