MADONU ZAMALO UBILA BAKTERIJSKA INFEKCIJA: Hitno je reanimirali nakon što je utvrđeno da NE REAGUJE, poznato u kakvom je stanju

Slavna pjevačica hitno je hospitalizovana prošle subote u njujorškoj bolnici. Uzrok je bila ozbiljna bakterijska infekcija, a evo što se zna o tom stanju.

 

 

Kraljica popa Madona (64) se oporavlja, a zbog bolesti je prekinuta njena turneja na kojoj je trebalo da proslavi 40 godina karijere.

 

 

3512172-madona-ff

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 

 

Teško zdravstveno stanje

 

“Madona je u subotu morala da bude hitno prebačena u bolnicu gdje su je reanimirali nakon što je utvrđeno da ne reaguje”, rekao je njen menadžer i dodao da je kraljica popa pronađena bez svijesti.

 

 

“U subotu, 24. juna Madona je dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju zbog koje je nekoliko dana ostala na intenzivnoj njezi. Njeno zdravstveno stanje se popravlja, ali je i dalje pod medicinskim nadzorom. Očekuje se potpuni oporavak”, napisao je Gaj Oziri na Instagramu i dodao: “U ovom trenutku ćemo morati da pauziramo sve obaveze, što uključuje i turneju.”

 

 

Kraljica popa Madonna hospitalizirana je zbog bakterijske infekcije, evo što treba znati o ovom zdravstvenom problemu

 

 

Simptomi bakterijskih infekcija

 

Bakterijske infekcije nastaju onog trenutka kada u naš organizam uđe neka štetna bakterija. Postoje infekcije kože, disajnih organa, infekcije urogenitalnog trakta i gastrointestinalnog trakta.

 

 

bakterijska infekcija - Banjalučanke.com

 

 

Simptomi su:

 

visoka temperatura preko 38 stepeni i groznica

 

malaksalost i umor

 

gubitak apetita

 

glavobolja ili bolovi u nekom drugom dijelu tijela

 

mučnina, a često i nagon za povraćanjem

 

otečeni i povećani limfni čvorovi na vratu i preponama

 

Riječ je o opštim simptomima, svaki oblik infekcije određuju određeni simptomi pa ako se uz infekciju disajnih puteva javljaju kijanje, curenje iz nosa, začepljenost nosa, promuklost i ako se radi o plućima, onda prevladava kašalj koji može biti suh ili s iskašljavanjem, kratak dah, iskašljavanje krvi ili sekreta i bol u grudima, prenosi Net.hr.

 

 

Kako nastaju bakterije u urinu - Arz.hr

 

 

Liječenje infekcije

 

Bakterijske infekcije se liječe antibioticima.

 

 

2807563-antibiotici-ff

FOTO: PROFIMEDIA

 

 

Razvoj bakterijske infekcije, kao i simptomi koji je prate, zavise najviše od stanja našeg imuniteta.

 

 

Madonna placed on 'ventilator' in ICU as daughter Lourdes by her side - Daily Record

(Novi.ba)

(227)

MADONU ZAMALO UBILA BAKTERIJSKA INFEKCIJA: Hitno je reanimirali nakon što je utvrđeno da NE REAGUJE, poznato u kakvom je stanju

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-