LUNA POBACILA SLOBINO DIJETE: Otkrivamo najmračniju tajnu zadrugarke! Sloba: To je život!

Blogerka Luna Đogani, drugoplasirana učesnica prve sezone “Zadruge” i aktivna učesnica druge sezone, jedna je od najpopularnijih rijaliti-zvijezda zbog veze sa Slobodanom Radanovićem. Kako saznajemo od izvora bliskog blogerki, Luna je pred kraj prve sezone ostala u drugom stanju sa tada oženjenim Slobodanom, a kako je njihova veza pukla pred samo finale, ona je po izlasku odlučila da abortira.

 

 

Naime, kako dobro upućen izvor za Rijaliti navodi, Luna i Sloba imali su s*ks bez zaštite tokom deset mjeseci boravka u “Zadruzi”, a ona je počela da osjeća simptome krajem aprila.

 

– Luna se nekoliko puta žalila da joj kasni menstruacija, pa to niko više nije ozbiljno shvatao, ali je u jednom trenutku rekla da joj je strašno muka tokom dana i da se budi sa mučninom, mada ni sama nije sumnjala da je u drugom stanju jer je često imala zdravstvenih problema – počinje izvor priču.

 

 

– Preživjela je mnogo stresova tokom posljednjih 20 dana rijalitija, tako da nije ni pazila o sebi, ali kada je izašla iz “Zadruge”, mučnine nisu prestajale, a pritom joj je i menstruacija i dalje kasnio. Otišla je na ginekološki pregled, ali je više sumnjala da je to sve posljedica stresa, da joj se vjerovatno nervoza skuplja u želucu, međutim, na ultrazvuku je ustanovljena trudnoća – nastavlja izvor i kaže da je za Lunu to bio najveći šok.

 

 

– Prije svega, Luna nije mogla da vjeruje da je u drugom stanju, a doktorka joj je potom saopštila da ima jako malo vremena da odluči želi li da zadrži dijete ili ne jer ubrzo ističe vrijeme kada je bezbijedno uraditi kiretažu. Luna je pozvala Anabelu i jecala od plača. Ona ju je nekako smirila i onda su razgovarale o svemu. Shvatila je da je prije svega mlada za majčinstvo, a najveći faktor u odluci da li će zadržati dijete bilo je to što ju je Slobodan ostavio, izdao i nije bilo šanse da će se pomiriti. Nije željela da osudi dijete da od rođenja odrasta bez roditelja na okupu, pa je donijela odluku da abortira – objašnjava dobro obaviješten izvor i dodaje:

 

– Mislim da je Slobi rekla, ali nije željela nikome da priča o tome u kakvom su oni odnosu i da li se uopšte čuju. Mada, poznavajući nju, sumnjam da je takvu odluku donijela sama i da bi ga izopštila potpuno, bez obzira na sve.

 

U prilog ovim navodima govori ono što je i Luna sama pričala tokom učešća u “Zadruzi”. Naime, Luna se više puta požalila Slobodanu da joj kasni menstruacija, a u vrijeme kada je vjerovatno ostala u drugom stanju, tadašnjem dečku je, pokazujući mu na želudac, rekla:

 

– Povraća mi se, ovdje mi stoji otkad sam jela one palačinke.

 

Sloba: To je život!

 

Kako dalje saznajemo, kada se tokom jula mjeseca spekulisalo da je Luna u drugom stanju, Radanovića su prijatelji pitali da li je upoznat sa tim. On nije želio da detaljiše niti je potvrdio išta, već je neodređeno rekao: “To je život, razne stvari se dešavaju. Luna se mnogo napatila i ja joj ništa više ne zamjeram, želim joj svu sreću.”

 

(Republika.rs)

(250)

LUNA POBACILA SLOBINO DIJETE: Otkrivamo najmračniju tajnu zadrugarke! Sloba: To je život!

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-