BIVŠI NAČELNIK BG POLICIJE ŠOKIRAO IZJAVOM: Jelenu je ubio MOĆNIK….

On je za Alo rekao da je je Jelenu ubio “sponzor koji ju je lansirao u zvijezde”, te da je motiv koristoljublje.

 

 

– Taj čovjek je organizovao njenu likvidaciju, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansirao ga jer je bila njegova zlatna koka. Zbog toga naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade – smatra Nicović navodeći da policija treba da nastavi istragu.

 

 

On ističe da njen suprug i njegova porodica nisu imali interes da je ubiju jer im je donosila novac u kuću.

 

– Pretpostavljam da je Jelenin muž znao za tog čovjeka, ali da je ćutao o tome. Taj čovjek je finansirao Jeleninu karijeru, a on je prećutno pristao na to. On jeste kompozitor i radio je hitove za poznate pjevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca u kuću – naglašava nekadašnji inspektor za krvne i s*ksualne delikte u beogradskoj policiji.

 

Nicović ne vjeruje da je Zoran Marjanović umiješan u zločin, iako se deset mjeseci nalazi u pritvoru.

– Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svjedoka, a da materijalnih dokaza nema – kategoričan je Nicović.

 

 

On dodaje da Marjanović ćuti o svemu, jer mu tako odgovara.

 

– Jelenin muž vjeruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi -ubijeđen je bivši čovjek beogradske policije.

 

Podsjetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine, a njen leš je pronađen dan kasnije u kanalu na nasipu Crvenka u Borči.

 

 

(Kurir)

(2462)

BIVŠI NAČELNIK BG POLICIJE ŠOKIRAO IZJAVOM: Jelenu je ubio MOĆNIK….

About The Author
-