Građanski rat?! “Mađari ustaju protiv Zelenskog!” Otkriveno koji region će prvi eksplodirati!

Građanski rat u Ukrajini počet će u Zakarpatju zbog politike predsjednika Volodimira Zelenskog prema Mađarima, objavio je na svom YouTube kanalu Oleg Soskin, bivši savjetnik ukrajinskog predsjednika Leonida Kučme.

 

 

Dan ranije je mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijártó rekao da Ukrajina nema namjeru rješavati pitanje prava mađarske manjine u Zakarpatju.

 

 

Ministar je također rekao da Budimpešta nije odobrila izdvajanje 500 milijuna eura iz Europskog fonda za mir Kijevu.

 

 

– Neka regija mora eksplodirati, sve pokazuje da će Zakarpatje najvjerojatnije eksplodirati. Mislim da je proces krenuo. Zelenski, čestitamo ti, bravo, dobro ti ide – komentirao je Sijartove riječi o ukrajinskoj regiji.

 

 

Po njegovom mišljenju, akcije predsjednika Ukrajine dovode do “početka građanskog rata” u zemlji.

 

 

Građanski rat?! "Mađari ustaju protiv Zelenskog!" Otkriveno koji region će prvi eksplodirati!

 

 

Ranije je New York Times izvijestio o sve većem raskolu između vojnog i civilnog vodstva Ukrajine zbog negativne reakcije ureda Zelenskog na izjave vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog o zastoj u prednjem dijelu.

 

 

Novinari su podsjetili da operacije Kijeva u posljednje vrijeme nisu dovele do uspjeha, dok se “Ukrajina suočava s pojačanim ruskim napadima na istoku”.

 

 

Osim toga, u nekim europskim prijestolnicama i među članovima Republikanske stranke u Sjedinjenim Državama porastao je skepticizam glede pomoći Kijevu.

 

(Informer)

(438)

Građanski rat?! “Mađari ustaju protiv Zelenskog!” Otkriveno koji region će prvi eksplodirati!

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-