Alarm u Rusiji i Kini! Putin javio: Spremamo se za rat! Odluka Kongresa SAD digla svijet na noge, gore od ovog ne može!

Preporuke američkog Kongresa za pripreme za istodobni rat protiv Rusije i Kine, koje su također nuklearne države, ne mogu se nazvati zdravim razmišljanjima.

 

 

To su besmislice kojima kongresmeni, najvjerojatnije, jednostavno plaše jedni druge, rekao je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

 

 

– Mislim da zdravorazumskim ljudima takva misao ne bi trebala niti mogla pasti na pamet. Ali ako se pojavi, samo nas tjera na oprez. Koliko god žele ratovati s Rusijom i Kinom u isto vrijeme. Gluposti, naravno. Mislim da nije sve ozbiljno. Mislim da oni samo tako jedni druge plaše – rekao je Putin u intervjuu za kanal “Rusija 1”.

 

 

10 razloga zašto je odnos Amerike i Rusije hladniji od Sibira

 

 

Putin je istaknuo da bi američki rat protiv Rusije ili Kine bio potpuno drugačiji od posebne vojne operacije, jer uključuje nuklearne snage.

 

 

– Svi se mi spremamo za rat, jer slijedimo poznato staro načelo: ako želiš mir, spremaj se za rat. Ali polazimo od toga da želimo mir – rekao je Putin.

 

 

Rusija planira napad na Estoniju | Info | Svet

 

 

U nedavno objavljenom izvješću međustranačke komisije američkog Kongresa navedeno je da su američke nuklearne snage loše pripremljene za potencijalni sukob s Rusijom i Kinom te da su im potrebne kvantitativne i strukturne promjene.

 

 

Nuklearni sukob s Rusijom i Kinom autori istraživanja označili su kao “sve vjerojatniji”, napominjući da odluke o obuzdavajućim snagama treba donijeti sada kako bi SAD bile spremne za “egzistencijalne” izazove koji će se pojaviti u razdoblju od 2027. do 2035. godine.

 

 

Sprema se VOJNA INTERVENCIJA Rusije i Kine protiv talibana? Moskva i Peking neće dozvoliti islamistima da uzmu Centralnu Aziju...

(Informer)

(460)

Alarm u Rusiji i Kini! Putin javio: Spremamo se za rat! Odluka Kongresa SAD digla svijet na noge, gore od ovog ne može!

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-