Ono što je Ivanović zajedno sa Dubravkom uradio u svojoj emisiji, samo par dana prije odlaska Milene Dravić, tjera suze na oči!

Smrt jedne od najvećih jugoslovenskih glumica, Milene Dravić (78), rastužila je kako glumce i sve ostale javne ličnosti, tako i svakog čovjeka, čak i onog koji, na žalost, nije imao priliku ni naći se blizu legendarne glumice. Ne tuguje samo Srbija za ikonom jugoslovenskog glumišta, tuguje čitavi region.

 

 

U moru poznatih koji se od Milene Dravić danas opraštaju putem društvenih mreža, našao se i Ivan Ivanović, koji je u petak, 12. oktobra, u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” ugostio Dubravku Mijatović. Povela se priča i o Mileni, a Ivanović je došao na ideju da njih dvoje srdačno pozdrave ovu sjajnu glumicu i damu.

 

 

– Milena često gleda ovu emisiju, ja to znam. I ako si ti saglasna, ja bih da joj pošaljemo po jedan poljubac ti i ja, i da joj kažemo da je mnogo volimo – rekao je Ivanović.

 

– Iznenada, ne znam zbog čega, uradismo ovo Dubravka i ja preksinoć. Ili ipak ništa nije slučajno… Zbogom Milena, pozdravite Gagu – napisao je Ivanović uz ovaj dirljivi snimak iz emisije.

 

 

Milena Dravić, jedna od najboljih srpskih i jugoslovenskih glumica, preminula je u 78. godini u Beogradu.

 

 

Pogledajte video:

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Iznenada, ne znam zbog čega, uradismo ovo Dubravka i ja preksinoć. Ili ipak ništa nije slučajno … Zbogom Milena, pozdravite Gagu

Objavu dijeli Ivan Ivanović (@veceivan)

(Telegraf.rs)

(94)

Ono što je Ivanović zajedno sa Dubravkom uradio u svojoj emisiji, samo par dana prije odlaska Milene Dravić, tjera suze na oči!

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-