SLOBA SE VRATIO KOD LUNE NAKON RAZGOVORA SA KIJOM, ona mu ODBRUSILA: Meni je čist obraz, ja ne lažem nikog i mirno spavam!

Ljubavna zavrzlama između Lune Đogani, Slobodana Radanovića i Kristine Kockar izaziva sve veću pažnju javnosti. Oni su i tokom današnjeg dana imali nekoliko interesantnih situacija.

 

 

Kija je zvala Slobu kod sebe u pab kako bi joj pomogao oko govora koji je pripremila za sutrašnju očevu sahranu. Nakon što joj je pomogao, Radanović se vratio kod svoje djevojke Lune i ispričao joj šta se dogodilo vidno uznemiren.

 

– Kakvi su ljudi debili – rekao je pjevač.

 

Njega je jako iznervirala Miljana Kulić koja je rekla da ga Kija zove kod sebe jer joj nije dobro a ustvari ga je samo zvala da bi joj pomogao oko teksta Ipak, Đoganijevu nije previše interesovala ova Slobina priča već je govorila kako se ona osjeća i šta planira u nastavku rijalitija.

 

– Ne dotiče me ništa više, vidjećeš. Mislim samo na sebe. Meni je čist obraz, spavam noću mirno. Niko me ne zanima, ja nikoga ne lažem.

 

Inače, ranije, nakon o što je saznao od Kije da će sutra potpisati razvod, pjevač se vratio u krevet kod Đoganijeve i prenio joj sve što mu je supruga rekla.

 

-Šta je sa mozgovima, ja ne znam. Došla je da me pita, je l’ sve aminovano, “i tvoji i njeni su aminovali, ako su svi aminovali evo i ja aminujem. Biće spremno sve, neće biti ljubavnica”. Rekla je da će poslije toga da ustane i da kaže neke stvari, ja sam joj rekao da ustane i da kaže. Šta? Ako ima nešto da kaže, zašto ne ustane i ne kaže odmah – rekao je pjevač.

 

Pogledajte videa:

 

(Pink.rs)

(544)

SLOBA SE VRATIO KOD LUNE NAKON RAZGOVORA SA KIJOM, ona mu ODBRUSILA: Meni je čist obraz, ja ne lažem nikog i mirno spavam!

| Foto/Video, Magazin, Slider, Šokantno |
About The Author
-