LUNA OPERISALA TUMOR: Ulazi u Zadrugu da se pokaje, a to je može koštati života!

Luna Đogani je odlučila da uđe u “Zadrugu 2”, a njena prijateljica je otkrila dosad nepoznate informacije javnosti o životu novopečene dizajnerke između dvije sezone pomenutog rijalitija.

 

 

Ona tvrdi kako je Luna navodno operisala cistu na jajniku u strogoj tajnosti.

 

 

– Luna je imala operaciju koja nije komplikovana, to je više rutinski zahvat, ali osjećala je veliki pritisak. Njena doktorka kaže da su stres i velika tuga koju je bez prestanka osjećala vjerovatno uzrok toga pošto je u “Zadrugu” ušla potpuno zdrava.

 

 

– Operacija je bila uspješna i Luna se za sada osjeća dobro. Spremna je za novu sezonu rijalitija”, istakla je Lunina prijateljica, dodajući da se Đoganijeva u Dubai navodno sklonila upravo zbog oporavka od ove operacije.

 

 

– Ljekarka joj je rekla da ni slučajno ne ulazi u “Zadrugu” pošto je i više nego očigledno da njeno tijelo loše reaguje na takav stres. Luna je već potpisala ugovor i odlučna je u namjeri da narodu pokaže da se kaje zbog svega što se desilo u protekloj sezoni. Ne shvata da devet mjeseci u rijalitiju mogu biti kobni po nju – završila je priču osoba koja se predstavila kao prijateljica Đoganijeve.

 

Luna još uvijek nije potvrdila niti demantovala ove navode.

 

(Svet)

LUNA OPERISALA TUMOR: Ulazi u Zadrugu da se pokaje, a to je može koštati života!

| Foto/Video, Magazin, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-