FOLKERKA OKIĆENA KAO JELKA: Od žestokih momaka dobila bakšiš od 25.000 eura!

Ljupka Stević je proteklog vikenda pjevala na otvaranju diskoteke u Nikšiću, gdje je bilo i desetak žestokih momaka. I nije tačno da pjevačica nije mogla da napuni ogroman klub, koji se prostire na tri sprata, već su “specijalni“ gosti te večeri zakupili cijeli lokal kako bi Stevićeva pjevala samo za njih.

 

 

 

Naš izvor ispričao je da su pjevačicu debelo čašćavali za svaku pjesmu koju je otpjevala, što se i vidi na fotografijama.

 

 

– Diskoteka je bila potpuno prazna, ljude su morali da vraćaju s ulaza jer su neki žestoki momci platili sva mjesta u klubu. U tom lokalu može da bude 1.000 ljudi jer je prostor na tri nivoa, a karta je bila samo tri eura. Ti momci su dali 3.000 eura za ulaznice i zakupili lokal. Ljupka je sjedila i pjevala s njima u separeu, a oni su je neprestano čašćavali. Mislim da je dobila barem 25.000 eura, što je ogromna suma – rekao je naš izvor iz diskoteke.

 

 

Da je Ljupka među omiljenim pjevačicama u Crnoj Gori, potvrđuje i to što je prije dva mjeseca na njenom nastupu gost bio Milo Đukanović, koji je do ranih jutarnjih sati uživao uz njenu muziku.

 

 

(1375)

FOLKERKA OKIĆENA KAO JELKA: Od žestokih momaka dobila bakšiš od 25.000 eura!

| Slider, Zabava |
About The Author
-