CRNO MU SE PIŠE: Još TRI ŽENE se javile i OPTUŽILE RONALDA DA ZA S**OVANJE!

Amerikanka Ketrin Majorga je prijavila Kristijana Ronalda da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu i oko toga se digla velika prašila, a od kako je ona ‘otvorila dušu’ za njemačke medije, tako su počele da se javljaju žene koje tvrde da ih je slavni fudbaler s**sualno napastvovao.

 

 

Britanski “San” je objavio šokantnu informaciju da su još tri žene optužile slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, protiv kog je nedavno otvoren postupak u Americi poslije tvrdnji da je s*lovao jednu djevojku.

 

 

Jedna od tih novih, zasad neimenovanih žena, tvrdi da je bila s*lovana od strane čuvenog Portugalca poslije žurke na kojoj su bili, druga je samo kratko priznala advokatima “da ju je Ronaldo povrijedio”, a treća im je otkrila da je, poput Majorge, 2009. sklopila dogovor da se o problematičnom o*nosu sa Kristijanom ne priča javno, što je, pretpostavlja se, bilo ispraćeno finansijskom nadoknadom od strane tadašnjeg fudbalera Reala, a sadašnjeg člana Juventusa.

 

Ronaldu ovo nije prvi put da se suočava sa optužbama za s*******e, jer kada je imao 20 godina bio je osumnjičen da je s*lovao jednu Francuskinju u hotelu Sanderson u Londonu. Sedam nedjelja kasnije sud je usljed nedostatka dokaza odbacio optužnicu.

 

 

Još jedna žena je tvrdila da je Ronaldo napastvovao nju i njenu rođaku iste noći, ali kasnije je povukla tužbu.

 

(Kurir)

(136)

CRNO MU SE PIŠE: Još TRI ŽENE se javile i OPTUŽILE RONALDA DA ZA S**OVANJE!

| Foto/Video, Skandal, Slider, Sport, Vijesti |
About The Author
-