U KAKVOM JE STANJU ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Novi detalji poslije teške borbe i neizdrživih bolova…

Urađena mu je magnetna rezonanca pluća, krvnih sudova i abdomena i sve druge neophodne pretrage i utvrđeno je da nema akutnih problema. Najvažnije je da je terapija dala željene rezultate…

 

 

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović konačno je prespavao noć bez bolova, jer je terapija koju su mu ljekari propisali, dala očekivane rezultate.

 

Utvrđeno je da u njegovom slučaju ne postoji ništa akutno. Urađena mu je magnetna rezonanca pluća, krvnih sudova i abdomena i sve druge neophodne pretrage i utvrđeno je da nema akutnih problema.

 

 

Najvažnije je da je terapija dala željene rezultate i lekari mu predviđaju uspešan oporavak. Pošto nije pozitivan na virus korona, Čeda bi mogao uskoro da bude otpušten na kućno lečenje – ispričao je izvor iz Jovanovićevog okruženja, prenose “Novosti”.

 

 

Lider LDP-a već se šest dana nalazi na bolničkom liječenju u KBC-u „Dragiša Mišović“, a primljen je zbog jakih bolova u grudima i stomaku.

 

 

Tada je postojala sumnja da je ponovo zaražen koronavirusom, jer je i prije šest mjeseci sa sličnim simptomima primljen u Infektivnu kliniku u Beogradu. Jovanović je zbog zaraze koronavirusom i srednje teške kliničke slike više od deset dana u julu bio na bolničkom liječenju.

 

 

Nakon posljednjeg prijema u bolnicu, imao je jake bolove, a prve procjene su bile nepovoljne. Pretpostavljalo se da ima upalu oba plućna krila te se sumnjalo na plućnu emboliju i upalu kičmene moždine, a onda se sumnjalo na, kako su mediji prenijeli, nešto “nalik manjem infarktu pluća i zapaljenje plućne maramice”, koje je zahvatilo i grudni dio kičmenog stuba.

 

(Novosti)

U KAKVOM JE STANJU ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Novi detalji poslije teške borbe i neizdrživih bolova…

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-