RATNI ZLOČINAC I PRVI ČETNIK SRBIJE IMA SVOJU TEORIJU O KORONA VIRUSU: Šešelj tvrdi da je Amerika izmislila koronavirus, A SVE SA CILJEM DA…

Ratni zločinac kaže da misli da je korona virus proizveden u američkoj labaratoriji.

 

 

Osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj gostujući u Jutarnjem programu Happy TV-a kod Milomira Marića rekao je da je koronavirus dio biološkog terorizma koji će biti sve više i više prisutan.

 

 

Šešelj kaže da misli da je korona virus proizveden u američkoj labaratoriji.

 

 

“Postoje svetski centri moći čiji su glavni centri u Washingtonu. To su Komitet 100, Vijeće za vanjsku politiku, Trilaterala itd… Tu su svjetske masonske centrale i oni imaju za cilj da smanje stanovništvo svijeta na manje od jedne milijarde. Na udaru su najmnogoljudnije zemlje. Znači, to su Kina, Indija, neke afričke zemlje, ali na udaru su i svi oni narodi koji se ne mogu prilagoditi američkoj hegemoniji i dominaciju”, objašnjava Šešelj.

 

 

 

 

Kaže da SAD smatraju manje vrijednim narode Latinske Amerike, Afrike, arapskog svijeta, slovenske narode.

 

 

“Kineza se, po mom mišljenju, boje zbog kineske intelektualne superiornosti. Kinezi su dokazali da su u prosjeku intelektualno superiorniji od prosječnog Amerikanca i to plaši Amerikance, pored brojnosti Kineza. Mislim da je ovo iz neke američke laboratorije, namjerno ili slučajno, ispalo. Kina je iz toga isplivala i dala je cijelom svijetu primer nevjerovatne discipline i organizovanosti”, kazao je Šešelj.

 

(SB)

(1407)

RATNI ZLOČINAC I PRVI ČETNIK SRBIJE IMA SVOJU TEORIJU O KORONA VIRUSU: Šešelj tvrdi da je Amerika izmislila koronavirus, A SVE SA CILJEM DA…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-