OSTALA BEZ OCA, MAJKE I BRATA: TROGODIŠNJA DJEVOJČICA SA TEŠKIM POVREDAMA SMJEŠTENA U BOLNICU

Ministarstvo unutrašnjih poslova HNK oglasilo se o stravičnoj nesreći koja je zavila Mostar i cijelu Hercegovinu u crno.

 

 

U saobraćajnoj nesreći na Buni sinoć su život izgubile četiri osobe, jedna iz Čitluka, te porodica iz Mostara.

 

 

Dana 24. septembra 2022. oko 20 sati na magistralnom putu M-17 , lokalitet Zaton-Buna – Žitomislići , dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su sudjelovali L.Š. (2000.) sa vozilom „BMW“, B.K. (1987.) sa vozilom „Renault Scenic“, M.P. (1976.) sa vozilom „BMW X5“ i M.D. (1991.) sa vozilom „Mercedes“. Tom prilikom smrtno su stradali vozač iz vozila „Renault Scenic“ B.K., njegovi putnici M.K.(1988) i maloljetni R.K.(2013) dok je G.K.(2019.) zadobila teške tjelesne povrede.

 

 

 

 

Također, smrtno je stradao vozač iz vozila „BMW X5“ M.P., dok su teške tjelesne povrede zadobili putnici iz vozila „BMW“ L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998).

 

 

Nakon završenog uviđaja, tijela nastradalih su prebačena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg a saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen noćas do dva sata.

 

 

ČITLUK - MOSTAR Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći |  Hercegovina.Info

 

 

O svemu je upoznat tužitelj te će biti poduzete sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ove teške saobraćajne nesreće, priopćio je županijski MUP.

 

(Hayat)

(607)

OSTALA BEZ OCA, MAJKE I BRATA: TROGODIŠNJA DJEVOJČICA SA TEŠKIM POVREDAMA SMJEŠTENA U BOLNICU

About The Author
-