NA POMOLU JE PRAVI RAT: Menadžer Dimitrova uzvratio Srđanu Đokoviću…

Glavna tema u svijetu sporta ovih dana je zadarski turnir u organizaciji Novaka Đokovića, koji je prošao onako kako su se svi najmanje nadali.

 

 

Prije finalnog meča, objavljeno je kako Bugarin Grigor Dimitrov ima koronavirus, a to je izazvalo opšti haos, jer je kasnije ustanovljeno da su pozitivni i Borna Čorić, Viktor Troicki, njegova trudna supruga, trener Dimitrova, kondicioni trener Đokovića, kao i sam Novak te njegova supruga Jelena.

 

 

Novak se odmah našao na udaru kritika svjetske sportske javnosti, koja je smatrala da se ponašao potpuno neodgovorno, jer je organizovao turnir usred pandemije, i to bez gotovo ikakvih mjera zaštite.

 

 

Kako bi ga pokušao odbraniti, njegov otac Srđan izašao je u javnost i u razgovoru za hrvatsku televiziju RTL svu krivicu svalio na Dimitrova kazavši kako je on nanio veliku štetu Srbiji, Hrvatskoj, kao i Noletu te njegovoj porodici.

 

 

“Kako je došlo do zaraze? Vjerovatno jer je Dimitrov došao bolestan, ko zna odakle. Nije se testirao u Zadru nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije uredu, ali dobro, šta da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao porodici”, kazao je Srđan.

 

 

Na njegovu izjavu odlučio je uzvratiti menadžer Dimitrova Georgi Stoimenov.

 

 

“Želim da vam saopćim nešto, a u vezi s onim što je Srđan Đoković izjavio za hrvatsku televiziju. Grigor je sletio u Beograd nakon što je tri mjeseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili zahtijevano od njega da se testira na koronavirus”, kazao je on i dodao:

 

 

“Organizatori turnira su ti koji su zaduženi za bezbjednost turnira i oni su ti koji su zaduženi za kreiranje pravila koja se moraju poštovati. Grigor je strogo poštovao sva pravila organizatora turnira i postojeće zakone i pravila kada je prelazio granicu između Bugarske, Srbije i Hrvatske.”

 

 

View this post on Instagram

Георги Стоименов: ⁠"Във връзка с казаното от Сърджан Джокович пред хърватската телевизия, искам да ви уведомя за следното: Григор кацна директно в Белград, след тримесечна пълна изолация. Нито в Белград, нито по-късно в Задар (Хърватска) му е предлагано или е изисквано от него да си прави тест за коронавирус. ⁠ ⁠ Организаторите на събитието са тези, които имат отговорност за безопасното провеждане на събитието (турнира) и да създадат правила, които да се следват. ⁠ ⁠ Григор стриктно е спазвал всички праила наложени от организаторите на турнира и съществуващите закони и наредби при преминаването на границата между България, Сърбия и Хърватска."⁠ ⁠ Още по темата, четете в линка от нашето Био

A post shared by Tenniskafe.com (@tenniskafecom) on

(411)

NA POMOLU JE PRAVI RAT: Menadžer Dimitrova uzvratio Srđanu Đokoviću…

| Foto/Video, Skandal, Slider, Sport |
About The Author
-