DIPLOMATE BI SE TREBALE UOZBILJITI? BEOGRADSKI ADVOKAT UPOZORAVA: NE ZNAJU ONI MILORADA, ON SAMO ČEKA SIGNAL

Beogradski advokat Čedomir Stojković kaže da hibridne operacije Rusije protiv Srbije, posebno u segmentu kolektivne psihologije, uzimaju sve više maha.

 

 

Širom Rusije pojavili su se natpisi slični onima koji se planski i organizirano šire u Srbiji: ‘Kad se vojska vrati na Kosovo’, kao poruka da Ruska Federacija i Vladimir Putin podržavaju srpsku vojnu okupaciju Kosova-napisao je srbijanski advokat, u objavi na Twitteru.

 

 

Nadalje, beogradski advokat kaže da je “prošlo 15 godina kako Rusija kontinuirano stvara rusofilsku populaciju u Srbiji”.

 

 

Zapadni diplomati mi kažu: ‘ali to su samo mali trikovi Ruske Federacije’. Ali, zapadne diplomate ne poznaju Milorada iz Kruševca, koji zbog takvih stvari drži skriveni automat u garaži i čeka signal da krene na Kosovo-sjeća se advokat Stojković.

 

 

 

 

Kaže dalje, ovakvih Milorada poznaje na stotine.

 

 

Diplomate bi se trebale uozbiljiti- upozorava on.

 

 

Grupa aktivista za ljudska prava u Srbiji pozvala je državne vlasti na hitnu reakciju zbog učestalog pojavljivanja grafita “Kad se vojska vrati na Kosovo…”

 

 

KAD SE VOJSKA NA KOSOVO VRATI…': Beogradski advokat upozorava – 'Ne znaju oni Milorada, on samo čeka signal…' | Slobodna Bosna

 

(Hayat)

(485)

DIPLOMATE BI SE TREBALE UOZBILJITI? BEOGRADSKI ADVOKAT UPOZORAVA: NE ZNAJU ONI MILORADA, ON SAMO ČEKA SIGNAL

About The Author
-