ŠOKANTNI DNEVNICI NINE REŠIĆA: Otkriven sadržaj dnevnika pokojnog pjevača!

Folk pjevač Amir Nino Rešić preminuo je prije devet godina u bolnici u Bijeljini od perforacije pankreasa, a priča o njegovom životu ponovo je postala aktuelna nakon otkrića njegovog menadžera Nermina Ademovića – on je rekao da je Nino vodio dnevnike koji kriju mnoge tajne!

 

– Bogami, o svačemu je tu pisano, od dešavanja na estradi do Ninovih ljubavnih afera i drugih događaja u životu – izjavio je Nermin.

 

Ademović za Kurir tvrdi da je veliki dio te svojevrsne Ninine autobiografije posvećen vezi sa Vesnom Zmijanac, u koju je pokojni pjevač bio ludo zaljubljen!

 

– Vesna i Nino su se redovno viđali u hotelu „Park“. Pjevačica nikad nije željela da se s njim javno pojavljuje i da prizna da su u vezi, zbog čega je on veoma patio. Nino je u nju gledao kao u Boga! On je svoju tadašnju djevojku ostavio zbog Zmiki. Ta djevojka je čula da se viđaju u „Parku“, pa je jedno veče upala i napravila im haos! Napala je i njega i Vesnu, razlupala cijelu sobu. Nino je tome u svom dnevniku posvetio nekoliko stranica. Ipak, više je pisao o svojoj patnji zbog Vesne, koja je u isto vrijeme bila s njim i s tadašnjim direktorom TV Beograd Miloradom Vučelićem – kaže Nermin.

 

– Ta veza ga je umalo koštala glave! Po Beogradu su ga jurili neki mafijaši koji su htjeli da mu naude! Kako je napisao u dnevniku, sumnjao je da je žestoke momke angažovao upravo Vučelić, koji nije mogao da podnese to što se Nino viđa s Vesnom. Poslije toga, Rešić se preselio u Sarajevo da bi spasio glavu – priča Ninov menadžer za Kurir.

 

Završićeš u gepeku!

 

Pozvali smo i Vesnu i Milorada Vučelića za komentar. Pjevačica se nije javljala na telefon, dok je Vučela čim smo pomenuli njeno ime samo rekaao:

 

– Ma, dajte, molim vas! – i prekinuo vezu.

 

Nini se poslije nekoliko godina u Sarajevu sudbina ponovila! I tamo je počeo da dobija prijetnje od nekih opasnih ljudi!

 

– Navodno, poslaće „neke ljude“ koji će me strpati u gepek i dovesti njemu „na noge“! Zvao sam ga i pitao zašto mi prijeti, sve je negirao, rekao mi je da ćemo se lično obračunati – napisao je Nino u dnevniku.

 

Ovo je samo djelić svojevrsnih memoara Nina Rešića, koje je pjevač zapisivao u rokovnicima. Menadžer Nermin Ademović ih je pronašao u Nininom stanu, poslije njegove smrti.

(553)

ŠOKANTNI DNEVNICI NINE REŠIĆA: Otkriven sadržaj dnevnika pokojnog pjevača!

| Magazin, Slider |
About The Author
-