VODITELJ OTKRIVA KAKVE PORUKE MU JE SLALA MEGHAN MARKLE

Britanski voditelj i kolumnist Piers Morgan (53) progovorio je o svom iskustvu s vojvotkinjom Meghan Markle (37) i kako ju je upoznao, piše u kolumni za Daily Mail.

 

 

Prijateljstvo je započelo u jesen 2015. kada je Piers odlučio zapratiti četiri zvijezde američke serija ‘Face’, među kojima je bila i Markle. Ubrzo nakon, stigla mu je poruka od nje.

 

– Pozdrav, hvala vam za praćenje. Vaš sam veliki fan – napisala mu je Meghan, a on joj je odgovorio.

 

Sljedećih nekoliko mjeseci redovito su se dopisivali. Razgovarali su o svemu, pucnjavi u Americi, njezinom putovanju u Ruandu, činjenici da su se oboje morali buditi u četiri sata ujutro jer su morali ići na snimanja. Čak mu je i slala epizode serije prije nego su se emitirale.

 

Meghan je Piersa upoznala s Rickom Hoffmanom (48) kojeg je voditelj pozvao u svoju emisiju ‘Good Morning Britain’. Tada je Rick rekao da su Meghan i on poput sestre i brata, prenosi portal 24sata.

 

Nakon toga, javila se Piersu da se nađu u Londonu jer je tamo došla zbog sastanka i Wimbledona.

 

– Predložio sam svoj kvartovski pub, Scarsdale Tavern u Kensingtonu, ironično nekoliko stotina metara od njezinog sadašnjeg doma – kaže Morgan.

 

Kada su se našli, proveli su 90 minuta zajedno. Meghan je otvoreno pričala o svojoj, problematičnoj obitelji, Donaldu Trumpu i seriji u kojoj je glumila.

 

– Pitala me za savjet oko karijere i medija te može li doći u ‘Good Morning Britain’ kada sljedeći put dođe u London. Iz taksija mi je poslala nekoliko poruka u kojima mi se zahvalila i napisala da se raduje našem sljedećem susretu. Čak je objavila tweet kako joj je drago što se našla s ‘prijateljem’ u Londonu. U tom trenu mislio sam da smo prijatelji. Bio sam u krivu – napisao je Piers.

 

Nakon toga, Meghan ga je ‘ghostala’, odnosno prekinula svu komunikaciju s njim. Isto je napravio i Hoffman.

 

– Očito su me iskoristili glumci s B liste, koji su si samo htjeli napucati karijere. Kad je došao neko važniji i utjecajniji, u obliku princa Harryja, napucala me kao vreću krompira – zaključio je voditelj.

 

Zbog cijelog iskustva, Piers je ciničan oko vojvotkinje. On misli da, ako Meghan ne dobije što želi ili joj neko zasmeta u penjanju društvenom ljestvicom, leti iz njezinog života.

 

– Njezin prvi suprug? Odbacila ga je čim je krenula serija ‘Face’. Njezina disfunkcionalna obitelj? Zabranila im je dolazak na svadbu. Njezin otac? Odrekla ga se jer je razgovarao s medijima o njoj – napisao je Morgan koji tvrdi da se takvi ljudi nikada ne mijenjaju.

 

– Kada su insajderi iz palače počeli pričati toliko s*anja o njoj, možete biti sigurni da je dobar dio toga istinit, a zbog mog iskustva s njom, nisam nimalo iznenađen. Meghan je profesionalna glumica opsjednuta sama sobom koja je upravo dobila ulogu života i koristit će ju koliko može – ispričao je. Ako bude pokušala prijeći kraljevsku obitelj, kao što je njega, naučit će na teži način i naletjet će na sistem koji ne može pobijediti.

 

– Samo nek pita pokojnu Dianu ili vojvotkinju od Yorka Sarah. Prvi put u životu, Meghan otkriva da ne može dobiti sve što želi – siguran je Morgan.

 

Izvor: Hayat.ba

(50)

VODITELJ OTKRIVA KAKVE PORUKE MU JE SLALA MEGHAN MARKLE

| Foto/Video, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-