ZDRAVKO ČOLIĆ OTKRIO DETALJE IZ IMTIMNOG ŽIVOTA: „Prvu djevojku sam imao kasno, bila je to Jasna iz…“

A u svoju se suprugu fatalno zaljubio.

 

 

Zdravko Čolić je za Novu TV otkrio da je prvu djevojku imao je tek u tridesetima, dugo se opirao i braku, a iako je po struci ekonomist, svoje financije uvijek je slabo vodio.

 

 

Na pozornici je zvijezda, a kod kuće druga priča…

 

 

”To je sasavim treći plan ili drugi naravno, udovoljavam kćerkama, žena je šef u kući, ali paze me. Očevi koji imaju žensku djecu, oni su uvijek slabiji, majka je tu strogoća, Uvijek, nadglasan, ali cijeni se moje mišljenje što je dobro”, kaže Čolić.

 

 

A kakav je tata kad su u pitanju momci, simpatije, zaljubljivanja?

 

 

”Ja malo to znam, to više mama. Nisu zaljubljive prirode jer nisam ni ja bio. Dosta kasno sam imao prvu djevojku. Krajem tridesetih, prva djevojka mi je bila Jasna iz Lokica”, ispričao je Čolić.

 

 

A u svoju se suprugu fatalno zaljubio.

 

 

Supruga Zdravka Čolića rijetko se pojavljuje: Kako mu je Aleksandra ukrala srce - Radiosarajevo.ba

 

 

”Mi smo se upoznali u Brelima. Onda je to trajalo bome 11 godina. To je nekako išlo sporo i na kraju je bilo biti ili ne biti. Nije lako udati kćerku za estradnog umjetnika za kojeg se svašta pričalo i priča”, prisjetio se Zdravko.

 

 

 

 

Koje kvalitete najviše cijeni kod svoje supruge?

 

”Odanost, nepokolebljivost, poštenje, ali kad čovjek upozna familiju, kad upoznaš familiju od bilo koga od prijatelja, svoje buduće žene i tu ima nešto, naši stari su govorili kad čovjek upozna dedu, babu, oca onda vidiš bit te familije”, priča Zdravko.

 

 

Ima li nešto što bi volio promijeniti da može?

 

”Svoje ekonomisanje, ne može čovjek promijeniti svoju ćud, ne mislim na način trošenja i način življenja ali kod mene je to malo bilo pretjerano i dan danas je, tu bi malo bolje ekonomisao što se tiče svog načina življenja”, kazao je Zdravko.

 

 

(SB)

(333)

ZDRAVKO ČOLIĆ OTKRIO DETALJE IZ IMTIMNOG ŽIVOTA: „Prvu djevojku sam imao kasno, bila je to Jasna iz…“

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-