ZBOG PLASTIČNIH OPERACIJA ŽIVOT IM VISIO O KONCU: Ove poznate ličnosti su PROŠLE PAKAO zbog ljepote, a sad su progovorile o svemu!

Poznate dame sa estrade radi lijepog izgleda podvrgle su se plastičnim operacijama, ali su se mnoge među njima i pokajale. Pojedine su gorko zažalile zbog želje da pojedine dijelove svog tijela dovedu do perfekcije, pa im je čak i život visio o koncu, dok su neke imale ozbiljne zdravstvene probleme, te su bile prinuđene na vađenje implanta.

 

 

Slavica Tripunović Dajana je priznala da joj se silikon u grudima oštetio tokom trudnoće te je hitno morala na operaciju i za dlaku izbjegla komplikacije.

 

Bojana Rajić Đurđević je shvatila da je pretjerala sa silikonima u usnama te je odlučila da ih smanji. Izjavljivala je da ju je izuzetno boljelo, te da se pokajala što ih je ikada i stavljala.

 

screen-shot-09-27-19-at-08-49-pm

 

Goga Sekulić je bila prinuđena da izvadi silikonske implantate iz grudi! Zbog svakodnevnih bolova u kičmi, njen trener i kiropraktičar sajvetovali su joj da bi bilo najbolje da ukloni „teret“ iz poprsja.

 

screen-shot-09-27-19-at-08-50-pm

 

Marina Visković je priznala da je napravila grešku što je stavila silikone u usne jer su joj se derformisale, pa ih je izvadila. Rekla je da je iskustvo vađenja bilo bolno, ali je sada prezadovoljna izgledom.

 

screen-shot-09-27-19-at-08-50-pm-002

 

Soraju Vučelić mnogi poznaju zbog operacije i fotošopa, ali njen motiv smanjivanja implanta iz grudi i usana bili su zdravstveni problemi.

 

screen-shot-09-27-19-at-08-50-pm-001

 

Tamara Đurić preživjela je pravi pakao zbog silikona u zadnjici. Život joj je visio o koncu, a ljekari su se mjesecima borili za njen život, piše pink.rs.

 

screen-shot-09-27-19-at-08-50-pm-003

 

-Bila sam na privatnoj klinici, gdje sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osjetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspješno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gdje me je primio načelnik po hitnom postupku, tada su poslali vozilo po mene i primili me u bolnicu – rekla je Tamara, koja priznaje da bi voljela da vrati vrijeme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.

 

(expresstabloid.rs)

(78)

ZBOG PLASTIČNIH OPERACIJA ŽIVOT IM VISIO O KONCU: Ove poznate ličnosti su PROŠLE PAKAO zbog ljepote, a sad su progovorile o svemu!

| Foto/Video, Slider, Život i stil |
About The Author
-