ZADNJI DANI MERIME NJEGOMIR, porodica otkrila šta se dešavalo: “Nije mogla da govori, ni da…

hoda od bolova…

 

 

Pjevačica Merima Njegomir preminula je u subotu posle kratke, ali teške borbe sa rakom pankreasa. Iako ništa nije ukazivalo na bolest, kada je u septembru otišla kod ljekara zbog bolova u stomaku doktor joj je saopštio da ima rak u poodmaklom stadijumu, te da je tumor zahvatio i druge unutrašnje organe.

 

 

Kako saznaje Star, prognoze su bile mnogo loše, pa je doktor odmah saopštio Merimi da ima još nekoliko meseci života.

 

 

 

 

“Merima je teško prihvatila svoje stanje jer se sve brzo izdešavalo. Rak pankreasa je jako podmukao jer se otkriva uglavnom u posljednjoj fazi kada je već kasno za izlječenje.

 

 

Dva mjeseca se naša Merima lavovski borila, ali nije htjela da kuka jer su joj kćerke i sin bili glavna podrška. Iako je pokušavala da ublaži bolove koje je trpila raznim lijekovima i čajevima, nije bilo pomoći. Imala je nesnosne bolove zbog kojih nije mogla da se kreće, čak ni da govori.

 

 

Mnogo je propatila posljednje dvije nedelje svog života jer se rak proširio na još neke organe, Nije ustajala iz kreveta, samo kada je trebalo da ide do toalet i onda su joj djeca pomagala da se podigne.

 

 

Tada se više ni sa kim nije čula telefonom jer nije mogla da priča, pa su njena djeca pričala sa pjevačima koji su zvali svakog dana da pitaju kako je i da li nešto treba.

 

 

Lepa Lukić je stalno zvala i plakala u slušalicu, kao i Nada Topčagić. Iako je neko vrijeme ležala u bolnici, Merima je puštena kući gdje je posljednje dane provela uz svoje najmilije”, kaže izvor blizak njenoj porodici.

 

 

I Merimin kolega Daša iz grupe “Legende” kaže da je ona sve do septembra bila odlično i da je pjevala kao slavuj.

 

 

“Sa njom sam u avgustu pjevao u Sokobanji, bila je zdrava i odlično se osjećala. Bilo mi je teško kada mi je samo mjesec dana kasnije rekla strašne vijesti, a i sama je bila šokirana.

 

 

Priznala mi je da joj je trebalo tri dan da skupi hrabrost i kaže mi da je teško bolesna. Rekla je: Otišla sam kod doktora zbog bolova u stomaku, a otkrili su mi da imam rak pankreasa.

 

 

Pred kraj nismo mogli ni da pričamo telefonom jer zbog bolesti nije mogla da govori”, kaže Daša koji mnogo pati zbog smrti svoje prijateljice.

 

kurir.rs/Star

ZADNJI DANI MERIME NJEGOMIR, porodica otkrila šta se dešavalo: “Nije mogla da govori, ni da…

| Crna hronika, Foto/Video, Magazin, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-