VUKANOVIĆ UDARA JAČE NEGO IKAD: „Svugdje je bolje, čak i u dalekoj i bratskoj Sjevernoj Koreji, nego u Boljem Entitetu Tamnog Vilajeta…“

Na stranu pljačka, bahatost, iživljavanje, osionost i drskost vlastodržaca, ali ruganje u lice sirotinji i podmukla poigravanja sa potlačenim izazivaju bijes i prezir većine.

 

 

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

 

Tako je bahati Luka Petrović, koji je samo u hacijendu u svom rodnom selu Zagora uložio nekoliko miliona maraka, a najmanje još toliko u vile i nekretnine od dubrovačkog zaleđa, Trebinja do Beograda, gostujući na svojoj Herceg televiziji poručio narodu da štedi i troši manje od 500 kilovata mjesečno pa struja neće biti skupa!?

 

Kada bi narod štedio sa hljebom i hranom kao sa strujom, preživljavao i jeo dnevno par stotina grama hljeba, paštetu i salamu, živjeli bi u izobilju! Laki Lučiano poziva narod da štedi i steže kaiš, istovremeno smanjujući primanja radnicima u elektro-energetskom sektoru, dok on razbacuje narodni novac i desetak miliona maraka na lažna savjetovanja, namještene tendere, Prointer i računarsku opremu…

 

Manipulisanje i obmanjivanje građana je toliko postalo grubo drsko da se lažna obećanja mijenjaju u manje od mjesec dana, a da moćnici i ne trepnu.

 

Tako su resorni ministar Petar dr Đokić, direktor Elektroprivrede RS Luka Petrović i „premijer“ Višković prije manje od mjesec dana tvrdili da struja neće poskupiti iako postoje zahtjevi i pritisak zavisnih preduzeća!? Posle desetak dana su se prestrojili i početkom septembra najavili da će električna energija poskupiti samo za neke privredne subjekte, a onda posle 15 dana proširili za građane i domaćinstva!?

 

U laži su kratke noge, i nije mi jasno kako bar nemaju bar malo stida kad stanu ispred kamere. Staviti obraz pod zadnjicu nije lijepo ali često bude korisno, ali ipak su drskost, bahatost i bezobrazluk vlastodržaca prešli sve granice.

 

Na kraju vrlo je poučno pogledati gostovanje Luke na svojoj Herceg televiziji, kako bi se spoznao novi vid novinarstva, udvorništvo i puzanje poniženih novinara, kojih mi je iskreno žao, jer su uslovi rada i stepen sloboda daleko bolji i veći u dalekoj i bratskoj Sjevernoj Koreji nego u Boljem Entitetu Tamnog Vilajeta.

 

Pogledajte video:

 

 

(1482)

VUKANOVIĆ UDARA JAČE NEGO IKAD: „Svugdje je bolje, čak i u dalekoj i bratskoj Sjevernoj Koreji, nego u Boljem Entitetu Tamnog Vilajeta…“

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-