VUČIĆ POJASNIO HRVATIMA: “Tenk ispred Zvezdinog stadiona nema nikakve veze s Vukovarom”!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je bio iznenađen “histeričnom kampanjom” zbog tenka ispred stadiona “Rajko Mitić” i ocijenio da tenk ispred stadiona nema nikakve veze sa Hrvatskom.

 

 

“Iznenađen sam bio, gledao sam histeričnu kampanju – ‘skupile se ubice da slave Vukovar’ i tako dalje. Nikakve veze ni sa kakvim Vukovarom ništa tamo nije imalo, niti tenk kojem je cev zalivena, nema motor, nema veze sa Hrvatskom niti delom Republike Srpske Krajine. Sve što je objavljeno bila je notorna laž”, rekao je Vučić.

 

On je istakao da bi više volio da su navijači Crvene zvezde nešto drugo izabrali kao simbole, ali da navijači sami odlučuju i da do sada nisu uradili ništa protivzakonito.

 

Vučić je dodao da CSKA iz Moskve ima tenk na stadionu, Arsenal topove ispred stadiona, kao i da Borusija Dortmund ima tenk kao simbol i to sa oznakama “koje podsećaju na neka prošla vremena”.

 

Govoreći o vozilu u kojem su se vozili igrači Crvene zvezde poslije pobjede nad Young Boysima, Vučić je rekao da to nije oklopno vozilo, već “tamić” koji je dorađen šperpločama.

 

 

On je ocijenio da o tome govore oni koji neće da pričaju o uspjesima Srbije.

VUČIĆ POJASNIO HRVATIMA: “Tenk ispred Zvezdinog stadiona nema nikakve veze s Vukovarom”!

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-