VUČIĆ OBJAVIO NOVO ZARIŠTE U SRBIJI, PA POČEO BUNCATI: Sjetio se utakmice “Zvezda” – “Bayern”, a građanima poručio…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u Srbiji pojavilo novo žarište virusa korona, pišu “Nezavisne novine”.

 

 

“Imamo novo žarište, to je Negotin”, rekao je Vučić nakon sastanka s ruskim ekspertima koji su došli da pomognu Srbiji u borbi s virusom korona. On je rekao i da je prethodna noć bila veoma teška i to prije svega zbog ulaska virusa korona u Gerontološki centar u Nišu.

 

 

“Za nas je prethodna noć bila užasna. Možda najteža po broju mrtvih. Videćemo kako ćemo jutros proći. To je pre svega zbog onoga što se desilo u Nišu. Bolest kao da je napravljena da napadne naše roditelje”, dodao je Vučić u izjavi za “Pink”

 

 

 

 

Predsjednik Srbije je poručio građanima da budu strpljivi, te da ne treba sada da se dozvoli da “pobedi bolest”. “Poruka građanima: Da budu strpljivi.

 

 

Bayern je pobedio Zvezdu 2:0 u Münchenu, kada smo u Beogradu poveli 3:0, svi smo počeli da slavimo, a onda je moj prijatelj Dieter Hoeness dao dva gola. Ljudi, nemojte da sve prokockamo u finišu i da nas pobedi bolest”, rekao je Vučić. Dodao je da virus korona lako “može da prevari”, te da za sat ili dva odvede u smrt.

 

 

“Izgubio sam mnogo bliske ljude… Ta bolest vas za noć prevari. Za sat ili dva vas odvede u smrt. Samo da izdržimo, da se držimo izolacije. Mnogo smo zaradili prošlog vikenda, zato što su ljudi bili odvojeni za Vaskrs”, kaže Vučić.

 

(SB)

(994)

VUČIĆ OBJAVIO NOVO ZARIŠTE U SRBIJI, PA POČEO BUNCATI: Sjetio se utakmice “Zvezda” – “Bayern”, a građanima poručio…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-