VUČIĆ NADMAŠIO SEBE: „Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude…“

Također, Vučić je kazao da Njemačka neće biti konkurentna na Olimpijskim igrama.

 

 

 

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, u sve se miješa. Naime, patetični Vučić molio je Nikolu Jokića, trostrukog MVP-ja NBA lige, da nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine.

 

 

Kako to obično biva, Vučić je prilikom gostovanja pričao o raznim temama.

 

 

Ovoga puta posebnu pažnju posvetio je nogometašima koje čeka Evropsko prvenstvo u Njemačkoj od 14. juna do 14. jula, ali i košarkašima, koji će od 26. jula do 11. augusta nastupati na olimpijskom turniru.

 

 

„Nemam prevelikih očekivanja, ali verujem da ćemo daleko dogurati (na Euru). Apelujem da oni koji imaju vremena, koji mogu, da budu uz srpski tim, uz srpsku reprezentaciju, biće teško u Gelsenkirchenu i Minhenu, a onda ćemo na Olimpijskim igrama da navijamo za Jokića i drugove da pobede Amerikance“, poručio je Vučić.

 

 

Na pitanje da li zna da će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju, Vučić je odgovorio da ne zna.

 

 

Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude, ovo je moja molba njemu, da se odazove selektoru na poziv. Da se nadamo.

 

 

Biće mnogo jaki i Kanađani sa Jamalom Murayem i Alexanderom, i biće mnogo teško s Kanađanima i Amerikancima, ali ako neko može da ih pobedi, to je samo Srbija“, rekao je Vučić.

 

 

 

 

 

 

Također, Vučić je kazao da Njemačka neće biti konkurentna na Olimpijskim igrama, iako je postala svjetski šampion prošle godine u Manili.

 

(SB)

(261)

VUČIĆ NADMAŠIO SEBE: „Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude…“

| Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-