Vrlo zanimljiv susret: Sastali se Milan Popović i Igor Kojić!

Milan Popović i Severina Kojić imaju zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg kralj bakra po odluci suda viđa osam dana mjesečno.

 

 

Maleni Aleksandar obradovao se dolasku svog tate, ali nije zanemario očuha Igora Kojića, koji ga je predao Popoviću.

 

Naime, Milan Popović došao je automobilom ispred doma Kojića na Bežanijskoj kosi, a Severinin sadašnji suprug izveo je malenog Aleksandra. Očuh je ponioo dječakov rančić i trotinet, a mališan je trepereći od sreće potrčao svom tati u zagrljaj. Milan je raširenih ruku dočekao sina, a nakon nekoliko minuta grljenja ga je spustio kako bi od Igora uzeo dječakove stvari.

 

Kojić je predao Popoviću i igračke, dok je Aleksandar i dalje grlio tatu i nije ispuštao njegovu ruku. Iako Milan i Igor sigurno nisu u prijateljskim odnosima, kralj bakra je bio dostojanstven, pa se u prisustvu sina pravio da je sve u najboljem redu. Izraz na licu mališana govorio je više od hiljadu riječi, a osmijeh koji nije skidao sa lica pokazao je da je malo potrebno da bi dijete bilo sretno.

 

kojic-popovic

 

Još veću radost Aleksandar je pokazao kada ga je Milan stavio u svoj kabriolet, a bezbrižnost u njegovom naručju bila je neprocjenjiva. Nakon što su se smjestili u automobil, Milan i Aleksandar su otišli da uživaju, a Kojić se vratio u kuću.

 

Podsjećamo, Milan Popović i Severina Kojić imaju zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg kralj bakra po odluci suda viđa osam dana mjesečno. Popović se sve vrijeme bori za veća prava očeva i regulisanje značenja zajedničkog starateljstva, o čemu je više puta govorio.

 

Milan Popović i Igor Kojić se nikada nisu direktno konfrontirali, međutim, mali Keba je nekoliko puta putem društvenih mreža indirektno osuđivao Popovićeve postupke prema sinu. S druge strane, Milan je oštro osudio potez Severininog svekra, Dragana Kojića Kebe, koji je vozio Aleksandra na prednjem sjedištu automobila, zbog čega je podnio i prijavu kako bi zaštitio svoje dijete.

(297)

Vrlo zanimljiv susret: Sastali se Milan Popović i Igor Kojić!

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-