VRANJEŠOVA SUPRUGA DVIJE GODINE ZNALA DA JE FUDBALER VARA S JELENOM I ŠUTJELA: EVO ŠTA JU JE NALJUTILO

Supruga Ognjena Vranješa Danijela oprostila je fudbaleru po**no-aferu s pop zvijezdom Jelenom Karleušom.

 

 

Da situacija bude još uvrnutija, Vranješova žena krivi srbijansku pjevačicu za cijeli skandal koji su snimci i fotografije s njenim mužem izazvali na čitavom Balkanu.

 

Ona je upućena u svaku prevaru svog muža i uvijek mu zbog kćerkice, ali i lagodnog života, prelazi preko svega. Danijela je, prema tvrdnjama izvora, prenosi Kurir.rs, od samog početka znala i za aferu sa Karleušom.

 

– Svi porodični prijatelji porodice Vranješ znaju da on vara Danijelu bez pardona. Ona je upućena u skoro svaku njegovu aferu. Pa Katarinu Grujić je srela na aerodromu u Atini. Pjevačica je dolazila kod njenog muža, a Danijela se sa kćerkicom vraćala za Bosnu i Hercegovinu. I za Ognjenovu romansu sa Jelenom je saznala još kada je počela. Na početku se bunila, a onda je shvatila da joj je najpametnije da šuti i trpi – ispričao je izvor blizak porodici Vranješ za “Kurir.rs”.

 

On dodaje da je Danijela ljuta na Karleušu jer je Ognjen samo zbog nje, od svih svojih ljubavnica, bio spreman da se razvede. Također je ljuta što je pjevačica prijetila njenom mužu, ali i njegovoj porodici. Ona je fudbaleru sve oprostila, ali zato za sve krivi Jelenu.

 

Danijela smatra da je njen suprug cijelu porodicu osramotio samo da bi tjerao inat Jeleni. Ona mu je prijetila, slala mu je neke ljude pokušavajući da ga ušutka kada je počelo da se špekulira o njihovoj aferi. Vranješ je zbog toga poludio i zato je objavio njihov zajednički snimak iz Akropolja, ali i Jelenine po**no-fotografije. Danijela je uvjerena da on to nikada ne bi uradio da mu Karleuša nije prijetila – ispričao je izvor za Kurir.rs.

Izvor: Hayat.ba

(528)

VRANJEŠOVA SUPRUGA DVIJE GODINE ZNALA DA JE FUDBALER VARA S JELENOM I ŠUTJELA: EVO ŠTA JU JE NALJUTILO

| Slider, Sport |
About The Author
-