VELIKA PANIKA ZAVLADALA U HRASNICI NAKON SMRTI ŽENE: Firma u kojoj je radila odmah zatvorena, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo istražuje sve okolnosti…

Iz Tužilaštva Kantona Sarajevo istakli su da će se formirati predmet u vezi smrti žene Advije Kanlić (51), nastanjene u Hrasnici a koja je radila u jednom privatnoj firmi na Marin Dvoru čijim je radnicima u međuvremenu određena izolacija.

 

 

 

Među Hrasničanima je od sinoć zavladala velika panika i strah, a nakon što je preminula žena u ovom naselju za koju se ustanovilo da je pozitivna na koronavirus.

 

 

Ipak, iz Tužilaštva Kantona Sarajevo istakli su da će se formirati predmet u vezi smrti ženske osobe.

 

 

Bit će provjerene sve okolnosti usljed kojih je nastupila smrt, ali sada ne mogu saopćiti više informacija.

 

 

– Tužilaštvo Kantona Sarajevo formiralo je predmet u vezi smrti ženske osobe na Ilidži. Bit će provjerene sve okolnosti usljed kojih je nastupila smrt. U ovoj fazi ne možemo saopćiti više informacija, rekla je Azra Bavčić.

 

 

Svi radnici jedne privatne kompanije u kojoj je radila preminula žena iz Hrasnice, njih 23, osim što su poslani u samoizolaciju, bit će i testirani na koronavirus.

 

 

Svi ovi radnici bili su u kontaktu s umrlom ženom, koja je imala simptome još prije 12 dana. No, umrla je jučer na putu prema Domu zdravlja Ilidža. Riječ je o jednoj firmi koja se bavi poslovima računovodstva i koja je danas odmah privremeno zatvorena.

 

 

Prema nezvaničnim informaijama, preminula žena je živjela sa kćerkom koja će također biti testirana.

 

 

Danas je zatvorena ambulanta u Hrasnici u kojoj se preminula žena liječila, a u izolaciju je poslano jedno cijelo odjeljenje (23 osobe) ilidžanskog Doma zdravlja.

 

(SB)

(413)

VELIKA PANIKA ZAVLADALA U HRASNICI NAKON SMRTI ŽENE: Firma u kojoj je radila odmah zatvorena, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo istražuje sve okolnosti…

About The Author
-