(UZNEMIRUJUĆE) “NJEMU NAIĐE NEKO LUDILO I PRETVORI SE U ĐAVOLA”: Otac u*ice iz Golupca priča da ga je sin d*vio prije 4 dana

Neutješni čovjek govori da je sve u životu je dao za sina, bivšu ženu i kćerku, a zauzvrat je ostao sam i bez igde ičega.

 

 

“Moj je život zagorčan do kraja života. Nisam dobro. Ne smijem da izađem iz kuće od sramote i stida jer sam otac ubice. Sve sam u životu dao za njega, nisam ovo zaslužio”.

 

 

Ovim potresnim riječima počinje svoju ispovijest Uglješa Mišić (52) iz Bariča kod Požarevca čiji je sin Aleksandar (25) sinoć ašovom ubio komšiju Dragoslava Stevića (62), prenosi Nova S.

 

 

Neutješni čovjek govori da je sve u životu je dao za sina, bivšu ženu i kćerku, a zauzvrat je ostao sam i bez igde ičega.

 

 

“Mene je i žena ostavila zbog njega, a kćerka je sa njom. Moj sin je veliki problem. Prije četiri dana me je hvatao za gušu i davio me. Počeo sam da gubim dah i nekako sam uspio da se dokopam čaše na stolu. Njom sam udario Aleksandra po glavi i tek tada me je pustio. Jedva sam povratio vazduh. Još imam masnicu i ogrebotinu na glavi od toga”, objašnjava Uglješa drhtavim glasom.

 

 

Kako dodaje, juče, kada se dogodilo ubistvo, skoro cijeli dan je proveo u šumi.

 

 

“Sjekao sam drva za zimu. Kada sam došao poslije podne, video sam njih dvojicu kako izlaze iz moje kuće i idu ka Dragoslavljevom imanju. Vidio sam da su pili. Poslije određenog vremena, došao je Dragoslav i rekao mi da Aleksandar ne daje znakove života. Rekao sam mu da me ne zanima jer su cijeli dan pili i da to nije moj problem, ali on me je molio i kumio da krenem sa njim”, prisjeća se Uglješa.

 

 

Kako dodaje, kada je stigao, vidio je sina kako leži na komšijinoj terasi.

 

 

“Zvao sam Dom zdravlja, a u međuvremenu je on počeo da dolazi sebi i da baulja, da se gubi, ispušta neke krike, da se bacaka. Pretpostavio sam da je to od miješanja lijekova i alkohola sa narkoticima. Krenuo sam nazad kući jer sam znao da dolazi Hitna”, navodi Uglješa.

 

 

Kako kaže, poslije nekih desetak minuta, Hitna pomoć je pod rotacijom brzinom munje proletjela pored njega.

 

 

“Nisam ni pomislio šta se dogodilo dok sam ja otišao. Poslije nekih sat vremena došla je patrola policije po mene i odveli su me u stanicu da dam izjavu. Tada sam saznao šta se dogodilo”, šokirano navodi Uglješa.

 

 

Ponavlja da mu je teško zbog Dragoslava.

 

 

“Kad je meni bilo najgore, taj čovjek, Dragoslav, dolazio je i bio uz mene. Pili smo kafu, pričali… Bio mi je podrška. Ova moja baraba je išla svuda po bijelom svijetu, a nikada dinar nije donio. Njemu naiđe neko ludilo ili nedostatak narkotika i tada se pretvori u đavola. Tada nema kontrolu šta radi”, zaključuje neutješan otac i dodaje da njegovog sina treba odvesti na liječenje jer je narkoman.

 

 

Mještani ovog Golubačkog sela navode da ubijeni Dragoslav nikada nije pravio probleme i iza koga je teška životna sudbina.

 

 

“Imao je težak život. Žena ga je ostavila, kao i sin koji je otišao u inostranstvo i više mu se nije nikada javio. Nakon toga je našao drugu ženu, zbog koje je počeo da prodaje njive i imanja kako bi joj udovoljio. Kada je ostalo posljednjih 150 ari, on nije htio da proda. Tada ga je ta žena napala nožem zbog čega je dobila zabranu prilaska od policije. Od tada živi sam”, navodi jedan meštanin.

 

 

Kako dodaje, jedna porodica je htjela da mu pomogne pa su ga unajmili da ide u kupovinu, a zauzvrat bi dobio da jede.

 

 

“Živio je kao sirotinja. Nikada nikog nije prevario i nikada nije pravio probleme. Prije nedelju dana je vraćajući se iz prodavnice svratio kod mene i popili smo kafu”, dodaje meštanin.

 

(SB)

(312)

(UZNEMIRUJUĆE) “NJEMU NAIĐE NEKO LUDILO I PRETVORI SE U ĐAVOLA”: Otac u*ice iz Golupca priča da ga je sin d*vio prije 4 dana

| Crna hronika, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-