TUGA, DOMAĆI PJEVAČ NAKON NESREĆE PAO U KOMU: Oglasila se njegova žena, SUZE SAME TEKU

Rajko se nalazi u bolnici na Sušaku na odjelu intenzivne njege te je u stabilnom stanju.

 

 

Glazbenik Rajko Dujmić (65) zadobio je teške ozljede glave u prometnoj nesreći u Ravnoj Gori. Riječka policija potvrdila je da je u srijedu kasno poslijepodne automobilom sletio s ceste. Dujmić je pri tome ispao iz auta, doznaje 24 sata.

Rajko se nalazi u bolnici na Sušaku na odjelu intenzivne njege te je u stabilnom stanju. Njegova supruga Snježana posjetila ga je u bolnici, a na Facebooku mu je posvetila dirljivu objavu.

 

116347139-288320925581311-2206913529035123835-n

foto:Printscreen/Facebook

 

 

“Molim vas, molite se da se probudi iz kome”, napisala je. Njeni pratitelji poslali su joj brojne poruke utjehe i podrške.

 

 

“Drži se Rajko, drži se Snježana”, “Lima, ozdravi što prije, brz i uspješan oporavak”, “Bože dragi, budi u pomoći… Molimo svi za ozdravljenje našeg dragog virtuoza… Pa godinama slušamo predivne Nove Fosile”, “Snježo, drži se… Bude sve u redu… Molimo za njega”, samo su neki od komentara.

 

 

Nesreća se dogodila oko 17.15 sati kada je Dujmić VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije. Prema prvim informacijama, Dujmić je bio jedina osoba u Tiguanu, a sletio je zbog prebrze vožnje, objavio je Jutarnji.hr

 

Izvor: Net.hr

(993)

TUGA, DOMAĆI PJEVAČ NAKON NESREĆE PAO U KOMU: Oglasila se njegova žena, SUZE SAME TEKU

| Crna hronika, Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-