TANJA SAVIĆ OPROSTILA DRAŠKU STANIVUKOVIĆU AFERU S KIJOM: Pomirila se s gradonačelnikom Banja Luke, ovo je najnovija slika

Ono što je do sada poznato jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

 

 

Tanja Savić oprostila je Drašku Stanivukoviću lJetnju aferu sa Kristinom Kijom Kockar, pa su obnovili svoju romansu.

 

 

Kurir je došao do ekskluzivne fotografije nedavno nastale, na kojoj pjevačica i gradonačelnik Banja Luke sjede jedno pored drugog ne skidajući osmijehe s lica!

 

 

Otkako je voditeljica Jovana Jeremić otkrila da su Savić i političar imali aferu, i to u periodu kada je on planirao vjenčanje sa tadašnjom partnerkom Kristinom Beronjom, javnost je zaintrigirao njihov odnos. Ipak, njih dvoje su mudro šutili i nisu se oglašavali o toj temi, ali se spekulisalo da je ta romansa bila razlog što ga je vjerenica ostavila.

 

 

Ono što je do sada poznato jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospjela informacija o ovoj aferi, pjevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog nevjerstva!

 

 

Slab na pjevačice

 

 

Spekulisalo se da je za njihov raskid kriva treća osoba i to Kija Kockar. Čini se da je Draško slab na pjevačice iz Srbije, pošto je prije tri mjeseca uslikan na plaži u Baošićima u društvu Kockar i to u jako prisnom odnosu. Iako je Kija demantovala navode da su njih dvoje u šemi, već da su samo dobri prijatelji, Tanji je bilo jasno da je postala suvišna, pa je okončala vezu s njim.

 

 

Ipak, kako izvor blizak Savić tvrdi, Stanivuković je bio uporan i insistirao je da ostanu u kontaktu. Redovno joj je slao poruke, zvao je da razgovaraju, a nedavno ju je ubijedio i da se ponovo sastanu. Iako je bila odlučna da ostane pri svome, Tanjini prijatelji su znali da će mu oprostiti i pomiriti se s njim. Draško joj se jako dopada, prijatno joj je u njegovom društvu, a znajući da je on jako šarmantan i ubjedljiv, vjerovali su da će obnoviti romansu.

 

 

Galantan

 

 

Kada ju je nagovorio da se vide, političar je poslao automobil po Tanju u Smederevo koji ju je odveo u Banja Luku.

 

 

Nakon dugog razgovora i ubjeđivanja, odlučila je da mu oprosti i da mu drugu šansu. Draško je bio jako galantan, vodio je pjevačicu u luksuzne restorane, šoping, ali su vrijeme provodili i sa njegovim prijateljima. Kako tvrdi sagovornik, političaru je jako stalo da njegovi najbliži upoznaju i prihvate Tanju, što i nije bilo teško, jer je ona poznata kao jako srdačna i skromna osoba.

 

 

Tada je i nastala zajednička fotografija u čiji posjed je Kurir došao, a na kojoj ovaj par djeluje jako blisko. Dok Tanja sjedi na fotelji, Draško je pored nje, a sudeći po njegovom govoru tijela, čini se da je jako naklonjen Tanji Savić. I ona na slici djeluje kao da se dobro provodi i da je raspoložena, pa nije skidala osmijeh s lica.

 

 

Pokušali su da stupe u kontakt sa pjevačicom, ali se ona nije javljala na pozive.

 

 

Ipak, u prilog priči ide i činjenica da se Tanja i gradonačelnik prate na Instagramu i da jedno drugom lajkuju objave.

 

 

Stanivuković je prije dva dana objavio fotografiju i poruku da će donirati sadnice za park u Banja Luci, što je Savić među prvima lajkovala.

 

 

Nešto aktivniji je Draško koji označava da mu se dopada gotovo svaka Tanjina objava na društvenoj mreži, a posebno je oduševljen fotografijama sa snimanja njenog novog spota.

(25)

TANJA SAVIĆ OPROSTILA DRAŠKU STANIVUKOVIĆU AFERU S KIJOM: Pomirila se s gradonačelnikom Banja Luke, ovo je najnovija slika

About The Author
-