STANIVUKOVIĆ VIDIO, POZVAO, NARUČIO, NAREDIO: Radi se o…

Gorici Dodik…

 

 

Sumnje nema, prekršaj je napravljen, i to su ga napravili oni koji bi ipak u ovom društvu trebali da budu za primjer kada je u pitanju poštovanje zakona.

 

Radi se o kćerki Milorada Dodika, u čijem vlasništvu je objekt u kome se nisu poštovale epidemiološke mjere… Gradonačelnik Banje Luke još jednom je ponovio da neće dozvoliti da u ovom gradu bude nedodirljivih.

 

Draško Stanivuković danas je potvrdio da se on jučer nakon posla uvjerio da restoran “Agape”, u vlasništvu Dodikove kćerke, radi, dok je drugim ugostiteljskim objektima zbog epidemioloških mjera zabranjen rad.

 

On kaže da se lično u to uvjerio i da je pozvao Komunalnu inspekciju da odmah zatvori objekt.

 

“Ja vidio, ja pozvao, ja naručio, ja naredio… Boli me nepravda”, kazao je Stanivuković i dodao da nije slutio da će neko da reaguje na zakonito donesenu odluku, prenosi BN TV.

 

 

“Boli me nepravda, neko ko ima mali kafić, ne može da radi, a ovi koji imaju suši, mogu sve”, kazao je Stanivuković komentarišući sinoćnju akciju inspekcijskih službi s različitih nivoa u Banjoj Luci u ugostiteljskom objektu “Agape”.

 

Epilog cijelog slučaja je da je poništena odluka inspekcijskih službi grada o zatvaranju ugostiteljskog objekta “Agape” i izrečena prekršajna kazna od republičke inspekcije.

 

Sumnje nema, prekršaj je napravljen, i to su ga napravili oni koji bi ipak u ovom društvu trebalo da budu za primjer kada je u pitanju poštovanje zakona.

 

 

U pitanju je kćerka Milorada Dodika, u čijem je vlasništvu objekt u kome se nisu poštovale epidemiološke mjere, a koja u posljednje vrijeme sebi daje za pravo i da etiketira “sve i svakog” ko nije na liniji njenog oca.

 

Gradonačelnik Banje Luke ponovio je još jednom da neće dozvoliti da u ovom gradu bude nedodirljivih.

 

(BN TV)

STANIVUKOVIĆ VIDIO, POZVAO, NARUČIO, NAREDIO: Radi se o…

About The Author
-