SRBIJANSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Stigli rezultati testiranja Novaka Đokovića na koronavirus

Jedan od najboljih tenisera svijeta Novak Đoković pozitivan je na koronavirus, saznaje “Kurir”.

 

 

Rezultati su pokazali da je srbijanski teniser zaražen novim koronavirusom. Novak se osjeća dobro, nema nikakve simptome i sada ga očekuje samoizolacija u trajanju od 14 dana.

 

 

Budući da je otkriveno da nekoliko učesnika Adria Toura ima Covid-19, Đoković je iz predostrožnosti uradio test na ovaj virus i rezultati su pokazali da je pozitivan.

 

 

Podsjetimo, na inicijativu Novaka Đokovića, tokom protekla dva vikenda u Beogradu i Zadru je organizovan humanitarni turnir Adria Tour, na kom su učestvovale neke od najvećih teniskih zvijezda u svijetu.

 

 

Bugarski teniser Grigor Dimitrov nastupao je na oba turnira, ali se u Zadru nakon meča s Bornom Ćorićem povukao, jer se nije osjećao najbolje.

 

 

U nedjelju je na društvenim mrežama objavio da je pozitivan na Covid-19 pa je turnir istog momenta prekinut. Veliki broj učesnika odmah je otišao na testiranje u Zadru, dok je Novak odlučio da se vrati u Beograd i u prijestonici Srbije uradi test na koronavirus.

 

 

Od učesnika u Zadru, do sada je utvrđeno da su, pored Dimitrova, zaraženi i hrvatski teniser Borna Ćorić, trener bugarskog tenisera Kristijan Groh, kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki…

 

(SB/Kurir)

(363)

SRBIJANSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Stigli rezultati testiranja Novaka Đokovića na koronavirus

| Slider, Šokantno, Sport, Vijesti |
About The Author
-