SRAMNA OBJAVA: Bivši ambasador hvalio ratnog zločinca Ratka Mladića, ali ni to nije sve…

On je, naime, odgovorio na objavu bivšeg glasnogovornika SNSD-a, notornog Rajka Vasića, nakon čega su uslijedili brojni komentari.

 

 

 

Nikola Pejaković, bivši ministar policije Crne Gore i bivši ambasador SRJ u Bjelorusiji, na društvenim mrežama je hvalio ratnog zločinca Ratka Mladića.

 

 

Podsjetimo, Nikola Pejaković je za ambasadora SRJ u Poljskoj predložen s liste SNP-a, a u Miloševićevo vrijeme bio je ambasador u Belorusiji, ali i ministar unutrašnjih poslova Crne Gore u vrijeme ratova „u kojima Jugoslavija nije učestvovala“ i kada su neki poručivali da će izgraditi „još ljepši i stariji Dubrovnik“.

 

 

Ni poslije više mjeseci iz Varšave za Pejakovića nije stigao agreman, što je bila jasna poruka beogradskom ministarstvu vanjskih poslova. U međuvremenu, ambasador Pejaković ponovo je upućen u Belorusiju.

 

 

Inače, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dodijelio je ordenje „zaslužnim pojedincima i institucijama“ povodom Dana državnosti Srbije.

 

 

Na spisku su bili sportaši, književnici, novinari, glumci, pjevači, a Nikola Pejaković odlikovan je Karađorđevom zvijezdom, prvog stepena.

 

 

On je, naime, odgovorio na objavu bivšeg glasnogovornika SNSD-a, notornog Rajka Vasića, nakon čega su uslijedili brojni komentari:

 

 

 

 

(SB)

(318)

SRAMNA OBJAVA: Bivši ambasador hvalio ratnog zločinca Ratka Mladića, ali ni to nije sve…

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-